Zaterdag 21 oktober
Douwe Bob
+ Oliver Pesch
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal
€ 25,50 (NORMAAL)

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Americana
  • Country
  • Pop
  • Singer-Songwriter

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-‘n-roller, charmeur, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal in verenigd in één persoon.

Zijn nieuwste single ‘This World Is Our Home’, geproduceerd door Gordon Groothedde, gaat over je thuis voelen op deze aarde, bij je vrienden en over geaard zijn in het nu. Gelukkig zijn in deze wereld en met de mensen van wie je houdt. Na het rootsy Americana album ‘Born To Win Born To Lose’ nu weer een echte popplaat.

In 2012 won Douwe Bob de eerste editie van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, vertegenwoordigde in 2016 Nederland op het Eurovisiesongfestival, werd twee keer onderscheiden met een 3FM Award en drie keer met een Edison. Dit najaar viert hij zijn 10-jarige jubileum en is hij te zien in tv-programma De Beste Zangers. Eind 2023 komt er een nieuwe documentaire uit, de opvolger van de IDFA docu ‘Whatever Forever’ (2013) 10 jaar later…

Dit najaar is Douwe Bob terug in MEZZ met de try-out van zijn nieuwe tour. Verwacht veel nieuwe muziek met een poprandje!

Oliver Pesch

Oliver Pesch besloot al op 13-jarige leeftijd dat muzikant worden zijn grootste ambitie in het leven zou zijn. Op zijn elfde begon hij al met het schrijven van liedjes en trad hij op in talentenjachten en lokale cafés en bars. Op 16-jarige leeftijd werd Oliver toegelaten op de Rockacademie, waar hij zich ontwikkelde tot een professionele muzikant. Hij boekte succes na succes, waaronder het winnen van de Kunstbende-wedstrijd in 2017 en het componeren van muziek voor theaterproducties en organisaties, zoals ‘Imaginarium of Tears’, ‘Orange the World’, en ‘Film1’. Daarnaast tourde hij nationaal en internationaal met zijn band ‘Yasgur’.

In 2019 maakte Oliver de beslissing om solo te gaan en begon hij te werken aan zijn debuutalbum ‘Kid With The Dice’. Eerst bracht hij in samenwerking met Dave Menkhorst de hit single ‘Shelly (Lollapalooza)’ uit. Zijn nummers ‘Shelly’ en ‘You Found A Lover’ werden in 2022 genomineerd voor ‘Lied van het Jaar’ door 3voor12 en Popunie Rotterdam. ‘Shelly’ bereikte zelfs de indrukwekkende 19e positie in de NPO Radio 2 “Verrukkelijke 15 (Top 40 van 2022)”.

MEZZ tipt