Sat 21 Oct

Douwe Bob

Try-out show Sold out
Douwe Bob
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    € 25,50 (NORMAAL)
Genre
  • Americana
  • Country
  • Pop
  • Singer-Songwriter
Share

Uitverkocht

Er zijn geen tickets meer beschikbaar voor dit evenement.

Probeer het eens op TicketSwap

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-‘n-roller, charmeur, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal in verenigd in één persoon.

Zijn nieuwste single ‘This World Is Our Home’, geproduceerd door Gordon Groothedde, gaat over je thuis voelen op deze aarde, bij je vrienden en over geaard zijn in het nu. Gelukkig zijn in deze wereld en met de mensen van wie je houdt. Na het rootsy Americana album ‘Born To Win Born To Lose’ nu weer een echte popplaat.

In 2012 won Douwe Bob de eerste editie van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, vertegenwoordigde in 2016 Nederland op het Eurovisiesongfestival, werd twee keer onderscheiden met een 3FM Award en drie keer met een Edison. Dit najaar viert hij zijn 10-jarige jubileum en is hij te zien in tv-programma De Beste Zangers. Eind 2023 komt er een nieuwe documentaire uit, de opvolger van de IDFA docu ‘Whatever Forever’ (2013) 10 jaar later…

Dit najaar is Douwe Bob terug in MEZZ met de try-out van zijn nieuwe tour. Verwacht veel nieuwe muziek met een poprandje!

Meer in MEZZ