Donderdag 30 november
Dope D.O.D. + Drummakid
19:00 (Doors: 18:30)
Jupiler zaal
19:00 (Doors: 18:30) | Jupiler zaal
€15,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hiphop

Dope D.O.D en DRUMMAKID gaan op tour en brengen een explosieve mix van hardcore hiphop en trap naar Mezz. Eén ding is zeker; moshpits gegarandeerd.

Rapgroep Dope D.O.D brak in 2011 door met de song What Happened en heeft inmiddels 27 miljoen streams op Youtube. Niet alleen in Nederland staat Dope D.O.D aan de top van de game. De groep verkocht in meer dan 17 landen hun shows uit en toerde langs de grootste festivals van de wereld. Daarnaast werkten ze samen met Amerikaanse zwaargewichten zoals Redman en de hiphopgroep Onyx. Hun nieuwe album Shotguns in Hell maakten ze volledig samen met Onyx.

DRUMMAKID, ook wel bekend als de drummer van Typhoon, debuteerde vorig jaar met zijn solo EP NewK!d!nClass en behaalde meteen internationaal succes met zijn single Zonin. Ook werd hij door Spotify benoemd tot één van de 25 Meest Invloedrijke Nederlandse Artiesten Onder de 25. Eerder deelde hij het podium met artiesten als Akwasi, Ronnie Flex en Jayh. Dit najaar dropt DRUMMAKID zijn vervolg EP LOTCC.

Support: NYN
Nynke Coopmans, artiestennaam NYN. Een Limburgse MC die na vele omzwervingen over de hele wereld 13 jaar woonachtig is op verschillende plekken in Nederland. Peace, Love & Unity (PLU) is de boodschap, alles komt uit liefde maar er zit een rebelse kant aan. Ze houdt van feest maar ze heeft iets te zeggen, ze wil het bewustzijn van haar medemens verbreden door haar boodschap te verwerken in haar muziek. NYN is een samensmelting van het geluid van nu met de ziel van gisteren, harde bangers en laidback vibes gebracht met een pure en rauwe energie.

MEZZ tipt