Zaterdag 5 juni
DJ Contest
Kunstbende
11:30 (Doors: 10:30)
Jupiler Zaal
11:30 (Doors: 10:30) | Jupiler Zaal
Gratis

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen

Op zaterdag 5 juni strijden meer dan tien deelnemers voor een plek in de Voorronde van Kunstbende Noord-Brabant tijdens de DJ Contest in Mezz! Ieder draaien zij een eigen gemixte set met soms zelf eigen geproduceerde tracks. Zij worden beoordeeld door een professionele jury die allemaal uit de DJ branche komen.

Kunstbende is een organisatie die zich richt op talentontwikkeling van jongeren tussen de 13 en 18 jaar. Zij bieden de jongeren een professioneel podium met een aansprekende jury en interessante stimuleringsprijzen. Bij Kunstbende is deelname en talenontwikkeling belangrijker dan winnen. Jongeren kunnen meedoen in de categorieën: Muziek, Fashion, DJ, Dans, Influencer, Theater, Taal, Expo en Film.

Tijdens de DJ Contest worden er zes deelnemers geselecteerd voor een plek in Voorronde die op 27 juni wordt gehouden in het Parktheater in Eindhoven. De winnaar die op deze dag wint mag naar het Kunstbende Young Creators Festival in Amsterdam. Hier komen alle winnaars van alle provincies bij elkaar om hun act te laten zien.

Let’s go!

MEZZ tipt