Wed 07 Jun

Delinquent Habits

+ DJ Da Huge Koop Tickets
Delinquent Habits
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
  • € 21,00 (Normaal)
Genre
  • Hiphop
  • Latin rap
  • Rap
Share

Afkomstig uit de lower east side van Los Angeles vormden de urban-Latin hiphoppioniers Ives Irie, Kemo the Blaxican en producer/DJ OG Style in de jaren ’90 Delinquent Habits. In deze gouden eeuw van de hiphop verkocht de groep meer dan 1 miljoen exemplaren van de eerdergenoemde single, en eveneens van hun titelloze debuutalbum uit 1996.

Delinquent Habits zijn actiever dan ooit. Met het laatste reünie-album “It Could Be Round Two” en vooral de hitsingle “California” wisten ze hun grootste successen uit de jaren ’90 te reproduceren. Meer dan twintig jaar na hun debuutsingle “Tres Delinquentes”, die meer dan een miljoen keer werd verkocht, blijven de Californiërs onvermoeibaar de wereld rondtoeren. Onderdeel van het pakket van 2022 zijn niet alleen talloze hits uit de geschiedenis van de band, maar ook vers nieuw materiaal – rechtstreeks uit de studio op de podia van de wereld!

DJ Da Huge

Dj Da Huge staat inmiddels al meer dan 20 jaar achter de draaitafels. Van de Para, Spock en Graanbeurs tot aan de Bommel, Speeltuin en Dok19 is Da Huge een graag geziene gast. Normaal vaak met een beat en een gitaar. Maar tijdens deze avond zal hij je meenemen naar East Los Angeles met een mooi opwarm programma vol hiphop, soul en lowrider classics.

Meer in MEZZ