Donderdag 17 maart
30 Jaar De Mens
HET FEESTJAAR
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Nederlandstalig
  • Rock

In 2022 bestaat De Mens dertig jaar, een mijlpaal van formaat! Dit wordt dan ook groots gevierd met onder andere een show in de Lotto Arena. Maar voordat het zover is komen ze eerst nog even warmdraaien in MEZZ.

Na de release van ‘Dit is mijn huis’ in 1992 heeft het kwartet niet meer achterom gekeken. Met hun werklust en impact hebben ze het binnen drie decennia tot meer dan duizend optredens geschopt. Het geheim hierachter is trouw blijven aan elkaar en de mannen hebben daarvoor hun eigen recept. Dat is op elk podium waar ze staan voor rockend entertainment zorgen in de vorm van sterke nummers, bakken met energie en ongegrond speelplezier. De Nederlandstalige rock van De Mens heeft zich in de loop der jaren continu ontwikkeld, waardoor trends werden overleefd en levens definitief getekend werden.

Naast een reeks aan optredens komt de band in 2022 ook met nieuw materiaal en heruitgaves van oud werk op de proppen. Deze laten de hoogtepunten van drie decennia De Mens in volle glorie zien. Een niet te missen show, in geen dertig jaar nog niet!

MEZZ tipt