Thu 29 Feb 2024

De Kift

Nieuwe Veste X MEZZ Koop Tickets
De Kift
Extern
20:30 (Doors: 20:00)
Ticketinfo
    € 15 (NORMAAL)
Genre
  • muziektheater
  • Punk
  • Rock
Share

De Kift is een veelkoppige, poëtische fanfare-punkband. Vol tomeloze energie, intimiteit, weemoed en euforie. Daarnaast is er een behoorlijke dosis gecontroleerde chaos, zowel op de plaat als op het podium. Sinds hun oprichting in 1988 hebben ze al twaalf studioalbums uitgebracht en hebben ze bijgedragen aan diverse theater-, film- en samenwerkingsprojecten. Ze componeren ook muziek voor films en televisie en geven optredens in zowel binnen als buiten Nederland.

Vanwege het enorme succes is hun theatertournee ‘Feest van het Hondsvot’ verlengd, en nu komen ze naar de Nieuwe Veste.  ‘Feest van het Hondsvot’ is een opeenvolging van muziek- en tekstflarden uit het oeuvre van De Kift, gecombineerd met nieuwe muziek en teksten die geput zijn uit de wereldliteratuur. Het podium wordt verrijkt met prachtige tekenkunst van drummer/vormgever Wim ter Weele, deels geanimeerd en geprojecteerd. Dit alles vormt een grote zwerftocht door het verleden, heden en toekomst van De Kift en de wereld waarin F, de hoofdpersoon van het verhaal, heeft gezworven.

MEZZ on tour en de Nieuwe Veste presenteren

MEZZ on Tour: Mooie shows op mooie locaties in de stad. Deze keer in samenwerking met de Nieuwe Veste: De Kift. Op deze locatie komt de theatervoorstelling volledig tot recht.

De show vindt plaats in de Nieuwe Veste en vindt plaats in een seated setting.

 

Meer in MEZZ