Sun 19 Sep

De Duivel Ligt Altijd Op De Loer

Koop Tickets
De Duivel Ligt Altijd Op De Loer
Jupiler Zaal
16:00 (Doors: 15:00)
Ticketinfo
  • € 12,50 (Normaal)
Genre
  • Singer-Songwriter
Share

Unieke verhalen over muzieklegendes uit de mond van popjournalist Harry de Jong

Dit is de verplaatste voorstelling die eigenlijk op respectievelijk 20 december 2020, 31 januari 2021 en 23 mei 2021 zou plaatsvinden.

Hij hing dronken in de heg na een middagje doorzakken bij Ron Wood (The Rolling Stones) thuis en was de laatste Europese journalist die uitgebreid met Johnny Cash sprak. Voor zijn werk als journalist schreef Harry de Jong voor bladen zoals OOR en de Australische versie van de Rolling Stone. Hierdoor kwam hij op plekken waar fans alleen van durven dromen. In zijn laatste boek ‘De Duivel Ligt Altijd Op De Loer’ bespreekt hij enkele van zijn fascinerende backstage ervaringen.

In de gelijknamige voorstelling trakteert Harry jou samen met radiomaker Willem de Vries op een middag pophistorie. Op het podium heerst, door hun jarenlange vriendschap, een vlijmscherpe dynamiek. De heren halen ongepubliceerde verhalen en hilarische anekdotes op. Singer-songwriter Ivo Poelsma zorgt voor de muzikale omlijsting. Ivo is bekend van zijn hoofdrol als Johnny Cash in het succesvolle theaterstuk ‘Walk the Line.’

“Een boek vol openhartige, informatieve interviews waardoor we de muzikant echt beter leren kennen. De auteur gunt daarmee de lezer een blik achter de vaak mythische buitenkant. Een boek vol scherpe observaties!” – Lust For Life Magazine

 

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

Meer in MEZZ