Sun 20 Dec

De Duivel Ligt Altijd op de Loer

met popjournalist Harry de Jong Koop Tickets
Jupiler zaal
16:00 (Doors: 15:00)
Ticketinfo
    € 12,50
Genre
  • muzikale show
  • Singer-Songwriter
  • voorstelling
Share

Unieke verhalen over muzieklegendes uit de mond van popjournalist Harry de Jong

Hij hing dronken in de heg na een middagje doorzakken bij Ron Wood (The Rolling Stones) thuis en was de laatste Europese journalist die uitgebreid met Johnny Cash sprak. Voor zijn werk als journalist schreef Harry de Jong voor bladen zoals OOR en de Australische versie van de Rolling Stone. Hierdoor kwam hij op plekken waar fans alleen van durven dromen. In zijn laatste boek ‘De Duivel Ligt Altijd Op De Loer’ bespreekt hij enkele van zijn fascinerende backstage ervaringen.

In de gelijknamige voorstelling trakteert Harry jou samen met radiomaker Willem de Vries op een middag pophistorie. Op het podium heerst, door hun jarenlange vriendschap, een vlijmscherpe dynamiek. De heren halen ongepubliceerde verhalen en hilarische anekdotes op. Singer-songwriter Ivo Poelsma zorgt voor de muzikale omlijsting. Ivo is bekend van zijn hoofdrol als Johnny Cash in het succesvolle theaterstuk ‘Walk the Line.’

“Een boek vol openhartige, informatieve interviews waardoor we de muzikant echt beter leren kennen. De auteur gunt daarmee de lezer een blik achter de vaak mythische buitenkant. Een boek vol scherpe observaties!” – Lust For Life Magazine

 

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

Meer in MEZZ