Vrijdag 6 maart
Darlyn
+ Jasper Mook
19:30 (Doors: 18:30)
Kleine zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Kleine zaal
€ 12,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Pop
  • Roots

Misschien ken je Darlyn nog van hun NPR Radio 2 Topsong ‘Stepping Stone’ uit 2016. De afgelopen tijd werkte de band hard aan hun songwriting, sound en dynamiek. Ze trokken zich terug in de bossen rond Utrecht. In de ruimten van een voormalig psychiatrisch ziekenhuis nam de band een aantal nummers op. Op de nieuwe plaat hoor je spannende invalshoeken die wisselen van actuele pop, indie en folk. Ook krijg je een kijkje in de platenkasten van hun ouders uit de jaren ’60 en ’70.

Zangeres Diwa Meijman gooit op de nummers als ‘So Good’ en ‘Show Me The Right Way’ alle remmen los en laat je in volle glorie genieten van haar vocale talenten. Op deze momenten krijgt ze daarin de volle ondersteuning van de groovende ritmesectie. Het nieuwe frisse en actuele geluid van de band knalt vol met sprankeling en vibe de speakers uit. De band kan niet wachten om hun nieuwe muziek te spelen in MEZZ!

De Utrechtse zanger en liedschrijver Jasper Mook verzorgt het voorprogramma van Darlyn. De jonge artiest heeft inmiddels al meer dan 300 shows op zijn naam staan en zit daarom zeker niet stil. Jasper toerde internationaal en was al in Ierland, Spanje, België, Noorwegen en Denemarken te horen. Hij deelde het podium met onder andere Yellowcard, You Me At Six en Leroy Sanchez. In 2018 bracht Jasper zijn eerste album ‘I’m Not Leaving’ uit, een divers album met veel verschillende stijlen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een vervolg! “Ik schrijf heel veel muziek en wil daarom ook graag zoveel mogelijk nieuwe dingen met mensen delen”.

MEZZ tipt