Sat 02 Feb

DansPaleis Van Kooten

Koop Tickets
Jupiler zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    €17
Genre
  • Disco
  • Funk
  • muziektheater
Share

DansPaleis Van Kooten is een muzikaal gelikte high energy disco-show vol herkenning en humor. De band speelt dance-classics uit de jaren 70, 80 en 90, voorzien van een perfecte imitatie of een zeer speciale uitvoering. Alle songs bestaan uit een unieke live-performance uit die tijd.

De band bestaat uit gerespecteerde muzikanten met roots in de funk, disco, soul, pop en r&b en wordt geleid door de man die drumde van Carré tot Ahoy, van Lowlands tot Paradiso: Kasper van Kooten. Kasper groeide op met platen van zijn ouders, die varieerden van Stevie Wonder tot Fleetwood Mac. Op zijn dertiende richtte hij zijn eerste bandje op en al snel groeide hij tot een succesvolle muzikant. Hij drumde bij Acda & de Munnik en ontving de Zilveren Harp voor zijn eigen Nederlandstalige albums.

Na de theaterschool en het vele tv-, film- en theaterwerk kroop zijn liefde voor live-muziek weer omhoog. Hij richtte met zijn vaste muziekvrienden Arjen, Frank, Lara en Raphaël DansPaleis Van Kooten op. Zij nemen je bij de hand, smeren de disco-honing in je oor en zorgen dat je binnen twee minuten staat mee te zingen én te dansen! De combinatie van enorme muzikaliteit en humor maakt DansPaleis uniek. Dit is geen doorsnee coverband, maar een theatrale disco-machine met humor, swing en swag.

Meer in MEZZ