Zaterdag 24 maart
Daniel Docherty
+ Judy Blank
19:30 (Doors: 19:00)
Kleine zaal
19:30 (Doors: 19:00) | Kleine zaal
€12,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Singer-Songwriter

De Schotse singer-songwriter Daniel Docherty oftewel, het wonderkind, komt weer naar Nederland! Daniel begon als straatmuzikant en is nu een graag geziene gast in zalen en op festivals. Daniel weet iedereen te betoveren met zijn oprechte songteksten en fantastische gitaarspel.

Na de release van debuut-EP This Holy Fire in 2014 ging het hard met Daniel Docherty. Zo trad hij op tijdens Eurosonic Noorderslag in 2016 en stond hij in het voorjaar van 2017 in het voorprogramma van HAEVN en Racoon. Hij bracht onlangs op 25 oktober zijn single ‘Hold Me’ uit en Daniel’s tweede EP verschijnt in het voorjaar van 2018.

Judy Blank verzorgd het voorprogramma vanavond. Met een koffer vol nieuwe liedjes over klein geluk, Louisiana en je draai proberen te vinden in de wereld. Inmiddels is ze met haar muziek, die bij iedereen met een beetje gevoel keihard binnenkomt, een iets andere weg ingeslagen. Gewapend met gitaar zet ze een andere sound neer dan voorheen. Veel van de liedjes zijn geïnspireerd door haar recente reizen naar Amerika. Daar speelde ze in intieme setting op open mic nights in verschillende bars en cafés in Louisiana, waar ze al gauw talk of the day werd. Binnen een mum van tijd werd ze gevraagd te spelen bij het lokale radiostation en had ze er nieuwe optredens bij.

MEZZ tipt