Woensdag 20 april
Dagoba & Infected Rain
+ Once Awake
19:30 (Doors: 19:00)
Kleine Zaal
19:30 (Doors: 19:00) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • heavy metal
  • Metal

Na een eerste debuutalbum geïnspireerd door Amerikaanse metalacts uit de jaren 90 zoals Pantera en Fear Factory is DAGOBA flink naar de top geklommen en vertegenwoordigt met trots de Franse metalscene. De band speelde in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Na hun stempel op de metalscene te hebben gedrukt met hun unieke mix van metal en nekbrekende grooves, eindeloos touren en het podium gedeeld te hebben met legendarische acts als Metallica, Machine Head en In Flames, heeft DAGOBA getekend bij het Oostenrijkse metallabel Napalm Records. Op hun nieuwste single ‘The Hunt’ laat het viertal hun meest ambitieuze materiaal aan je horen. Torenhoge riffs en moderne door metal doordrenkte gitaren geven dit nummer het gevoel alsof DAGOBA door grenzen heen breekt. Elektronische elementen worden naadloos opgenomen in de wel bekende groove en metal formule. ‘The Hunt’ zal beschikbaar zijn als een op zichzelf staande single, evenals een gelimiteerde 7” Vinyl met een exclusieve remix van ‘The Hunt’.

DAGOBA brengt moderne metal naar een nieuw niveau!

Een combinatie van vrouwelijk geschreeuw, harde riffs en samples maken de unieke stijl van Infected Rain tot een energieke mix van de beste moderne metalstijlen die de heavy muziekscene momenteel te bieden heeft. De Moldavische band behaalde de eerste plaats op de Big Up! Urban Fest en zette een stroom van succesvolle optredens in Europa en Rusland. voort. De band bracht verschillende albums uit, ging op tour in Roemenië en was headliner op enkele van Europa’s grootste festivals zoals het Metal Special Fest.

De band is verheugd om aan te kondigen dat ze de studio zijn ingedoken om te beginnen met het opnemen van hun aankomende album. Frontvrouw Lena Scissorhands hint naar wat er gaat komen.

“Werken aan het nieuwe album is een verademing voor ons. We hadden dit nodig als nooit tevoren! Zoveel te zeggen, zoveel om over te praten… Denk erover na op sociaal en persoonlijk niveau. Elk nummer is pijnlijk, oprecht en rauw. Het verteren ervan kan een minuut duren”.

Once Awake is de Noorse death metal band met zware en groovy riffs. In slechts vier jaar tijd heeft de band drie albums uitgebracht en de vierde is in de maak. Dit bewijst dat ze een serieuze en hardwerkende band te zijn. Het is tijd voor Once Awake om hun montserlijke energie en passie op het podium te laten zien.

MEZZ tipt