Zondag 19 mei
DAAN
Ik Zie U Graag
17:00 (Doors: 17:00)
Chassé Theater
17:00 (Doors: 17:00) | Chassé Theater
€ 30

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Pop
  • Rock

Belgisch wonderkind Daan Stuyven werd bekend als zanger, gitarist en frontman van de groepen Dead Man Ray en Daan. Door fans werd hij uitgeroepen tot The Belgian King of electro-kitch-rock music, mixt Daan een diversiteit van stijlen, van rock en pop tot elektronisch en dance. Zijn gekende donkere, ironische teksten flirten met speelse melodieën en beelden.

DAAN kiest deze tour voor een andere aanpak van zijn repertoire. Niet de dansbare bombast van zijn festivaloptredens, maar een intieme en akoestische show waar hij een onverwachte keuze van z’n eigen favoriete songs van de afgelopen 20 jaar brengt. In een uitgeklede en opnieuw gearrangeerde versie, vooral met de nadruk op de teksten.

De basis van deze akoestische reeks is vastgelegd op zijn platinum album ‘Simple’ uit 1999. ‘Simple’: een persoonlijke blik in de wereld van deze intrigerende zanger als het ware. Daan speelt de vleugelpiano of op gitaar en laat zich begeleiden door Isolde Lasoen op vibrafoon en percussie en door klassiek cellist-contrabassist Jean-Francois Assy.

Ik Zie U Graag

Koop je tickets voor de losse show van DAAN of bezoek het gehele Ik Zie U Graag festival.

Meer informatie

MEZZ tipt