Vrijdag 26 januari
Cultuurnacht: Stillekes Gedanst
Silent Disco Battle + Silent Bingo
22:00 (Doors: 22:00)
Jupiler zaal + Kleine zaal
22:00 (Doors: 22:00) | Jupiler zaal + Kleine zaal
€10 (kaartverkoop via cultuurnacht)

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • afterparty
  • silent disco

Tijdens de cultuurnacht zoekt Mezz de stilte op. Letterlijk! Tijdens ‘Stillekes Gedanst’ gaan we volledige silent in twee zalen. 600 koptelefoons worden uitgedeeld en de DJ’s halen je over tot een dansje, stillekes dan wel.

Jupiler zaal
De DJ duo’s Mijn broer en ik en Jax featuring The Big Eck strijden om je oren. In onze boksring barst een hevige battle los waarin het publiek de jury is. Gelukkig onder het toeziend oog van onze ringmaster Mike Bluffer.

DJ duo Mijn Broer & Ik zijn ware eighties connaisseurs, liefhebbers van powerballads en zorgen goed gesoigneerd voor een eclectische verweving met de tofste nieuwe indiehits en alternatieve klassiekers.

Tegenstanders Jax ft The Big Eck draaien samen op feesten en partijen, altijd in voor een muzikaal dolletje. Ook deze ultieme battle gaan de beiden dj’s niet uit de weg. Met louter hits op voor publiek, van smartlap via disco naar Indie tot aan Grunge en nog veel verder….Deze veteranen doen je oren verlangen naar meer.

Kortom; Billenschudden VS Powerballads, 80’s New Wave VS Modern Britpop of Grunge VS Guilty Pleasures. Koptelefoon op en ‘Let’s get ready to rumbleeeeeeeeee’

Kleine zaal

In de kleine zaal vind je die ouderwetse Hollandsche gezelligheid. Ben jij klaar voor een rondje silent bingo? Een biertje in je ene hand en een bingo kaart in de andere. Ondertussen draait onze DJ heerlijke disco en bingonummertjes en zorgt onze flamboyante presentatrice voor de juiste begeleiding. Uiteraard; een volle kaart is een mooi prijsje, dus dat wordt opletten geblazen. Voor het je het weet roep je (heel stillekes) BINGO en ga je er vandoor met de prijzen. Valse bingo? Dat wordt een rondje voor de hele zaak!

MEZZ tipt