Fri 25 Jun

Crazy Little Things – late show

Tribute To Queen - late show Koop Tickets
Crazy Little Things
Jupiler Zaal
22:00 (Doors: 21:00)
Ticketinfo
  • € 17,50 (Solo-ticket balkon)
  • € 35,00 (Duo-ticket zaal)
  • € 35,00 (Duo-ticket balkon)
Genre
  • Rock
  • Tribute
Share

Dit is de verplaatste show van 16 oktober/20 februari. De band speelt op vrijdag 25 juni maar liefst twee shows. Een vroege (19.00 uur aanvang) en een late show (22.00 uur aanvang).

Een band die het oeuvre van Queen onder handen neemt. Je moet het maar durven. En dit keer verzorgt Crazy Little Things een ode aan Queen in corona-proof setting.

Diehard Queen fans Marijn Geluk en Jean-Paul Heck besluiten in 2017 om het ultieme eerbetoon aan hun helden op te zetten. Dat doen ze met behulp van 5 andere muzikanten waarmee ze de band Crazy Little Things beginnen, natuurlijk vernoemd naar het nummer ‘Crazy Little Thing Called Love’.

Bij het spelen van de muziek van Queen gaat het om de details. Om deze reden bezit gitarist Jeroen Lips precies dezelfde versterkers en gitaren die ook door Queen-gitarist Brian May gebruikt worden. Daarmee speelt hij May’s solo’s tot in de perfectie na. Ook weet frontman Marijn Geluk de hoge noten van Freddie Mercury te pakken en dat met het nodige charisma. Om de bombastische sound van Queen te recreëren zijn ook gitarist Lars van Herel en zangeres Debby Zimmerman ingeschakeld. Op deze manier worden het diverse oeuvre en de zangkoortjes van Queen geweldig weg gezet. Eigenlijk zou de band in oktober met een landelijke theatertour starten met de naam: Queen: The Story, maar vanwege de corona-crisis doet de band nu een korte clubtour, waaronder de MEZZ.

Alle grote hits komen aan bod, denk aan ‘Another One Bites The Dust’, ‘I Want To Break Free’, en natuurlijk ‘Bohemian Rhapsody’.

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

Meer in MEZZ