Zondag 8 mei
Cowboy Billie Boem is Jarig (3+)
15:30 (Doors: 14:30)
Jupiler Zaal
15:30 (Doors: 14:30) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • kids

De bekendste Cowboy van Nederland viert zijn verjaardag met de vrolijke interactieve show ‘Cowboy Billie Boem Is Jarig’. Met veel bekende liedjes uit meer dan twintig jaar Cowboy Billie Boem.

Cowboy Billie Boem is jarig en heeft veel zin in een groot feest! Maar wat is dat? Het lijkt wel of iedereen zijn verjaardag is vergeten. De Circusdirecteur feliciteert hem niet eens! Daar wordt Cowboy Billie best verdrietig van. Maar wat Cowboy Billie niet weet, is dat de Circusdirecteur samen met alle kinderen in de zaal stiekem een grote verrassing voorbereidt. Ze willen hun cowboy-vriend een enorm cadeau geven… maar oei er gaat van alles mis!

Komt het nog wel goed? Krijgt Cowboy Billie Boem uiteindelijk zijn cadeau? Gaan ze nog ‘Lang zal hij leven’ voor hem zingen?

Vast wel, want één ding is zeker: als Cowboy Billie Boem en de Circusdirecteur langskomen wordt het sowieso altijd groot feest!

En na afloop van het verjaardagsfeest zijn Cowboy Billie Boem en de circusdirecteur vast nog ergens te vinden voor een handtekening en een foto.

MEZZ tipt