Zaterdag 28 april
Club 3voor12
SABBARDEYA + Stince
18:30 (Doors: 18:00)
Kleine zaal
18:30 (Doors: 18:00) | Kleine zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Electro
  • Jazz
  • Pop

Zoals altijd kan je tijdens Club 3voor12  in de kleine zaal van MEZZ gratis en voor niets kennis maken met opvallende lokale acts! Deze editie komen niemand minder dan Stince en SABBARDEYA ons omver blazen!

Stince
Een jonge zeskoppige band uit Breda die nu een jaar samenwerkt om met passie originele songs te schrijven en te delen. De bezetting van de band: zang, bas, gitaar, drums, saxofoon, trompet en synthesizer. Diversiteit is de uitdaging. Vaak hebben de songs een ‘jazzy edge’ met als doel de luisteraar mee te nemen in een verhaal en te inspireren.

SABBARDEYA
SABBARDEYA is elektronisch, orchestraal, duister en soms rock met pop. De driekoppige band laat je geloven dat gitaren overbodig zijn en showt de urgentie van de bas en drums. Met unieke composities creëren ze een obscure wereld die jou in trance brengt. SABBARDEYA brengt een kruising van o.a. Nine Inch Nails en Sia, met een vleugje Björk.The Daily Indie schreef over de band: “SABBARDEYA heeft de achtervolging ingezet en lijkt niet te willen stoppen tot we allemaal omver zijn geblazen.”

Mijn Broer & Ik
Dj’s Mijn Broer & Ik zijn ware eighties connaisseurs, liefhebbers van powerballads en zorgen goed gesoigneerd voor een eclectische verweving met de tofste nieuwe indiehits en alternatieve klassiekers. Zij draaien voor, tijdens en na deze Club 3voor12/Breda avond aan elkaar.

MEZZ tipt