Donderdag 1 november
Claw Boys Claw
+ Delusionals
19:30 (Doors: 18:30)
Jupiler zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Jupiler zaal
€20

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Rock

Claw Boys Claw staat donderdag 1 november in Mezz! De band werd in 1983 opgericht en heeft wel dertien albums uitgebracht! De drie laatste albums zijn uitgebracht toen ze weer bij elkaar kwamen na de break in 2007. Maar wees niet bang, frontman Peter te Bos is nog steeds de rebel uit de beginjaren van de band.  Na het veelgeprezen album ‘Pajama Day’ uit 2008, gevolgd door de geweldige plaat ‘Hammer’ (2013) kwam in februari eindelijk de plaat ‘It’s Not Me, The Horse Is Not Me / Part 1’ uit met daarop single ‘Polly Maggoo’.  Lovende kritieken volgde en Claw Boys Claw werd gelijk met open armen ontvangen in vele uitverkochte zalen. Ze zijn helemaal klaar om met deze geweldige plaat de podia omver te blazen dit najaar!

Delusionals
Tweelingzussen Madelon en Danielle Bruinhof brengen door middel van zwevende vocalen het publiek in een trance. Van klassiek pianoles, naar spelen in grunge/rock bands en uiteindelijk naar het dromerige, psychedelische elektrorock duo Delusionals!

De tweeling haalt hun inspiratie uit Warpaint, Radiohead en Florence + The Machine. Karakteristieke gitaargeluid die perfect leunt op de elektronica, bestaande uit synthesizers en drums. Voor drie weken lang stond hun debuutsingle ‘Running’ in de Spotify playlist ‘New Alternative’. Daarnaast speelde ze Bevrijdingsfestival Brabant 2017 en de finale van de Rob Acda Award 2018 in de grote zaal van het Patronaat

MEZZ tipt