Donderdag 21 april
Candy Dulfer
We Never Stop tour
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Funk
  • Jazz
  • Soul

Dit is de verplaatste show van Candy Dulfer die respectievelijk op 2 september 2021 zou plaatsvinden.

Candy Dulfer staat te popelen om weer te doen waar ze voor geboren is: over de hele wereld spetterende optredens geven met haar sensationele nieuwe band. Dit jaar verschijnt haar nieuwe album ‘We Never Stop’ en ze kan niet wachten om je te verwennen met splinternieuwe nummers waar ze momenteel aan werkt en om met haar muziek verlichting te brengen voor iedereen die dat wel kan gebruiken na de vele uitdagingen de afgelopen twee jaar.

Candy is wereldwijd bekend – dankzij haar voor een Grammy genomineerde platina debuutalbum Sexuality, nummer 1-hits in diverse continenten, miljoenen streams en bijzondere samenwerkingen zoals bijvoorbeeld met Prince en Van Morrison. In 2021 ontving ze de Edison Oeuvreprijs.

Met haar nieuwe album op komst is Candy helemaal klaar om weer live op te treden. Ze komt met een fantastische nieuwe band met daarin de 22-jarige drumsensatie Kick Woudstra, zanger Ivan Peroti en aanstormend talent Camilo Rodriguez. Maar ook oude bekenden als bassist Xander Buvelot, gitarist Ulco Bed en zanger en toetsenist Roger Happel keren terug op het podium.

Met een show vol nieuwe nummers, maar natuurlijk ook Candy-klassiekers is de We Never Stop-tour gevuld met een overdaad aan energie, plezier en talent op het podium.

MEZZ tipt