Sat 30 May 2020

Caleb Caudle

+ Mikaela Finne
Kleine zaal
18:30 (Doors: 17:30)
Ticketinfo
    € 13
Genre
  • Americana
  • Country
Share

Afgelast

Helaas, dit evenement is afgelast. Lees meer over hoe je je geld terug kan krijgen.

Meer informatie over tickets.

Deze voorstelling is afgelast in verband met de maatregelen tegen het coronavirus. Kaartkopers hebben een mail ontvangen met meer informatie.

——

Caleb Caudle werkte jarenlang in een groot Amerikaans pizzapaleis, ergens in North-Carolina. Zijn hart lag niet bij pizzapunten maar bij de country en een paar jaar geleden hing Caudle zijn schort definitief aan de kapstok. Caudle maakte eerder al een paar albums, maar in 2018 verscheen ‘Crushed Coins’. Deze plaat betekende toch wel zijn doorbraak bij het americana-minnende publiek.
 
De ambachtelijk geschreven songs van Caudle zijn weldadig geproduceerd door John Ashley (bekend van The War On Drugs) en passen perfect bij zijn jongensachtige stem. Tel daar een mix van steelgitaren, piano en betoverende achtergrondstemmen bij op en je hoort het haardvuur al bijna knisperen in de verte.

De Finse singer and songwriter Mikaela Finne verzorgt het voorprogramma van Caleb Caudle. Haar roots hebben haar gevormd tot de artiest die is ze nu is en de muziek die ze nu schrijft. Een bloeiende stem met harmonieuze melodieën en teksten die je warmte geven. In 2016 bracht Mikaela haar single ‘Home Sweet Home’ uit, waarin ze een ode bracht aan haar eigen stad Sundom in Zweden en de Finse regio Ostrobothnia. Dit is voor haar één van de meest belangrijke nummers die ze ooit heeft geschreven. Ze wilde haar luisteraars meenemen in de heimwee die soms enorm hard op haar neerdaalt. Maar ook wil ze de warmte van haar favoriete plekje op aarde in haar muziek laten stromen. Een prachtig voorprogramma als je het ons vraag!

ROOTZZ

ROOTZZ

Op zaterdag 31 oktober vindt de vierde editie van het eendaagse indoor festival ROOTZZ plaats in MEZZ. In een aangename entourage luister je naar de beste hedendaagse country, singer-songerwiter, blues, folk en andere vormen van rootsmuziek. Eerdere jaren stonden artiesten als Baptiste W. Hamon, Luke Winslow-King, Willy Tea Taylor en Judy Blank op de planken bij ROOTZZ.

Lees meer over ROOTZZ

Meer in MEZZ