Donderdag 23 november
BSO x Zuiderflow
19:00 (Doors: 18:30)
Kleine Zaal
19:00 (Doors: 18:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • bso
  • Hiphop

Op 23 november presenteert Zuiderflow de eerste editie onder het BSO programma. Zuiderflow is een initiatief van Breda Beats en De Krachten Samen en biedt hiphop artiesten een podium en mic om hun flow te laten horen. Tijdens BSO is er een open mic, schrijfsessie en open deck. Daarnaast is er ook muziek te horen van CasparBenjamin, Blits, De Oppositie en De Krachten Samen.

Zuiderflow
In de levendige stad waar de straten pulseren met creatieve energie, ontstond dit muzikaal collectief dat de hiphop cultuur omarmt en versterkt. Zuiderflow is gevormd door gepassioneerde artiesten, producers en muziekliefhebbers, met als doel de rijke hiphop vocalen van Breda naar buiten te brengen en een platform te bieden aan opkomende talenten in de stad.

Met flows zo vloeiend als onze geliefde gele rakker, lyrics zo scherp als het puntje van de Grote Kerk en de Zuiderflow als epicentrum. Vanuit onze trots op de stad en de stralende glans van hiphop, brengt Zuiderflow ons terug naar deze overweldigende geschiedenis. Samenwerking tussen artistieke kunsten, het creëren van nieuwe teksten en flows en de realisatie die direct volgt is de formule die eindigt op 076. Een symbiose van creatieve krachten die de gemeenschap verbindt, versterkt en behoudt.

Welkom in 076. Welkom in de Zuiderflow.

BSO

Het culturele clubhuis van MEZZ is twee donderdagen per maand geopend. De Kleine Zaal wordt elke keer overgenomen door een nieuw concept. Op deze donderdagen komen verschillende culturele, unieke en creatieve initiatieven bij elkaar. Je krijgt als conceptmaker/creatieveling/organisatie de mogelijkheid om een avond de organiseren in de Kleine Zaal van MEZZ.

MEZZ tipt