Zaterdag 1 juni
BSO x Young Ones Rock On
21:00 (Doors: 20:00)
Kleine Zaal
21:00 (Doors: 20:00) | Kleine Zaal
€ 5

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • bso
  • Pop
  • Rock
Klaar om te rocken als nooit tevoren? 🤘 Maak je klaar voor een flinke dosis Young Ones Rock On, een muzikaal spektakel waar lokaal talent uit Gilze-Rijen en omstreken oude (rock)hits opnieuw tot leven brengt!

Verwacht een mix van dansbare hits van ABBA en Tina Turner, emotionele meezingers van Prince en Bon Jovi, iconische rockknallers van Metallica en AC/DC en zelfs een beetje Tanzmetal, bekend van Rammstein. En dat allemaal in een setting vergelijkbaar met ‘Vrienden van Amstel’: een vaste band met vocalisten die elkaar moeiteloos afwisselen, waardoor elke noot zich volpompt met energie en het wel heel lastig wordt om stil te blijven staan.

Of je nu van pop, rock of iets daartussenin houdt, Young Ones Rock On brengt een flitsend feest met voor ieder wat wils!

BSO

Het culturele clubhuis van MEZZ is twee keer per maand geopend. Diverse programma’s worden samengesteld door stadsprogrammeur Casper van MEZZ, in samenwerking met creatieve initiatiefnemers. Tijdens de BSO wordt de Kleine Zaal volledig overgenomen, de BSO staat daarom voor: De Bredase Stage Overname.

Meld je aan!

Heb jij een leuk idee of concept en wil je dit graag uitvoeren in onze Kleine Zaal? Aanmelden kan hieronder.

Aanmelden

MEZZ tipt