Vrijdag 16 februari
BSO x OQP presents: Chaleur
22:00 (Doors: 22:00)
Kleine Zaal
22:00 (Doors: 22:00) | Kleine Zaal
€ 5

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Afrobeat
  • amapiano
Maak je klaar voor een nacht vol opwindende muziek en onvergetelijke vibes, want Only Quality Party: Chaleur staat voor de deur! Op 16 februari transformeert MEZZ in het epicentrum van de Amapiano en Afro-beats scene, met een line-up die de dansvloer in vuur en vlam zet.

De ster-studded line-up bestaat uit gerenommeerde dj’s, waaronder dj Honey Baby, de meesterlijke David Silva, de onweerstaanbare dj Temikkie, de unieke klanken van dj Oricho, de energieke mixen van dj JRSNGH en de niet te missen set van dj Ryan. Samen beloven ze een sonische reis die de temperaturen doen stijgen en de danslustige menigte in beweging brengt.

Only Quality Party: Chaleur markeert zijn debuut met deze eerste editie. Dit is niet zomaar een feest; het is een viering van hoogstaande muziek, samengebracht in de sfeervolle ambiance van MEZZ. Verwacht een avond vol ritmische beats, dansbare melodieën en een bruisende atmosfeer die je zintuigen prikkelen.

Dit is het feest waar je naar uitkijkt, waar kwaliteit en warmte samenkomen op de dansvloer. Mis het niet! Koop nu je tickets en verzeker jezelf van een plek op het meest spraakmakende feest van het jaar.

Age: 18+

BSO

Het culturele clubhuis van MEZZ is twee keer per maand geopend. Diverse programma’s worden samengesteld door stadsprogrammeur Casper van MEZZ, in samenwerking met creatieve initiatiefnemers. Tijdens de BSO wordt de Kleine Zaal volledig overgenomen, de BSO staat daarom voor: De Bredase Stage Overname.

Heb jij een leuk idee of concept en wil je dit graag uitvoeren in onze Kleine Zaal?

Meld je aan!

MEZZ tipt