Vrijdag 9 oktober
Broeder Dieleman
18:30 (Doors: 17:30)
Jupiler zaal
18:30 (Doors: 17:30) | Jupiler zaal
€ 14 solo-ticket | € 28 duo-ticket

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Singer-Songwriter

Een troubadour van Zeeuwse bodem! De Zeeuwse zanger en verhalenverteller broeder Dieleman bracht, na zijn succesvolle avonden in het theater en een uitgebreide tour door België en Nederland (met o.a. Wannes Cappelle), zijn nieuwe plaat ‘De Liefde is de Eerste Wet’ uit. Voor ‘De Liefde is de Eerste Wet’ ging Dieleman op zoek naar nieuwe perspectieven in oude verhalen. Niet als nostalgie, maar als een zoektocht naar antwoorden: wat betekent het als de liefde de eerste wet is? Uiteindelijk staat zijn album parallel aan een schat van oeroude sages, besprenkeld met eigen ingrediënten.

Dieleman neemt je moeiteloos mee in zijn mystieke wereld. Zo is alleen al de titel van zijn album (‘De Liefde is de Eerste Wet’) een oeroude tekst die Zeeuws kunstenaar Jan de Prentenknipper in de 19e eeuw uitsneed en op felgekleurde prenten plakte. Deze prenten sieren vandaag de dag nog vele woonkamers in Zeeland.

Dieleman’s werk wordt beoordeeld met een regen van 5 sterrenrecensies en mooie woorden:

Prachtig’ (Het Parool); ‘Een veelzijdig kunstwerk (…) Om stil van te worden’ (OOR); ‘Magistraal’ (Leeuwarder Courant); ‘Cultureel Erfgoed’ (3 voor 12).

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

MEZZ tipt