Zaterdag 9 december
British Invasion
Aftermonkeys + reEditors + Morrissey
19:00 (Doors: 18:30)
Jupiler zaal
19:00 (Doors: 18:30) | Jupiler zaal
€16,-

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Alternative rock
  • Indierock
  • Tribute

British Invasion is het beste uit Engeland: met Arctic Monkeys door After Monkeys, Editors door reEditors en Morrissey en The Smiths door Morrissey Indeed. Verwacht een Britse invasie met de beste hits van “I bet you look good on the dancefloor”, “This Charming Man” tot aan “Papillon”.

Arctic Monkeys is een indie-rockband uit Sheffield. Met maar liefst 7 Brit Awards op zak. Hun bekendste nummers zijn “I Bet That You Look Good On The Dancefloor”, ‘Do I Wanna Know’ en “R u Mine?” Het laatste album van de band AM is alweer bijna vijf jaar geleden uitgekomen. Wanneer hun nieuwe album uitkomt, dat weten ze zelf ook nog niet. Wel zeggen ze: “Somewhere next year… if it isn’t… we’ve got a big problem”. De perfecte aangelegenheid om toch te genieten van deze poolapen is aangebroken, de After Monkeys spelen namelijk vanavond alle hits van de band!

Morrissey/The Smiths was een Britse alternatieve rockgroep uit Manchester. De groep wordt gezien als voorloper van de Britse pop beweging van de jaren 90. Hoewel ze maar vijf jaar hebben bestaan, wordt de band gezien als de pioniers van de indie-rock en één van de meest invloedrijkste rockgroepen aller tijden. Met hun singles “Panic”, “Big Mouth Strikes Again” en “Girlfriend in a Coma” had de band grote hits in Nederland. Vanavond kunnen we tevens genieten van Morrissey klassiekers. Zet je schrap want Morrissey Indeed speelt naadloos de nummers na van deze fantastische band uit Manchester!

Editors is een dark indierockband uit Birmingham Hun debuutalbum ‘The Black Room’ stamt alweer uit 2005 met hun bekendste nummers ‘Munich’ en ‘Blood’ die tevens ook een Mercery Prize nominatie hebben gekregen. Menig festival heeft de band al plaat gespeeld van Lowlands, Pinkpop tot aan grote internationale festivals als Glastonbury. Vanavond zal reEditors je meenemen naar de Editors sound. De reEditors weten de unieke sound van de Editors bijna perfect na te bootsen.

Vanavond ook de DJ’s van I ❤️ New Wave die tussen de bands door de beste tracks van Britse Bodem zullen draaien. Na afloop van British Invasion mogen we nog even doordansen bij een toffe I ❤️ new wave afterparty met de beste new wave!

British Invasion is het ideale moment om het beste uit Engeland mee te maken in één avond!

 

MEZZ tipt