Vrijdag 6 oktober
Brainpower & The Re:Freshed Orchestra
19:00
Jupiler zaal
19:00 | Jupiler zaal
€19,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hiphop
  • urban

Brainpower is meer dan alleen een rapper. Hij is muzikant, verhalenverteller en ook live is hij ijzersterk. Dit jaar bestaat zijn album Verschil Moet Er Zijn (met hits als Dansplaat en Voel de Vibe) maar liefst 15 jaar en dat is reden voor een feestje! Daarom slaat hij de handen ineen met The Re:Freshed Orchestra om het album nieuw leven in te blazen. Tijdens deze liveshow kun je dan ook alle hits verwachten.

Brainpower blijft groeien, zowel in de studio als op het podium. De reputatie van deze tweetalige pionier spreekt voor zich: met 10 top-100 albums, meer dan 20 gouden & platina platen en ruim 3000 liveshows (o.a op Lowlands, Noorderslag en Pinkpop) behoort Brainpower zeker tot het rijtje van de meest succesvolle Nederlandse rappers aller tijden.

Na meerdere tributes en de release van de EP Re:Encore (2012) heeft het hiphop-jazzy collectief The Re:Freshed Orchestra hard gewerkt aan hun eigen tracks. Afgelopen jaar hebben ze dan ook hun debuutalbum uitgebracht onder het label Top Notch. Bovendien waren ze de afgelopen jaren te bewonderen op festivals als Uitmarkt en North Sea Jazz, en als huisband van ‘Dino’ op RTL5.

Tijdschema onder voorbehoud:
20:00 – DJ Ben Jur
21:00 – Brainpower
22:30 – DJ Ben Jur

MEZZ tipt