Vrijdag 20 maart
Bouke Zoete
+ Robert Kithara
19:30 (Doors: 18:30)
Kleine zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Kleine zaal
€ 7,50

Afgelast

Helaas, dit evenement is afgelast. Lees meer over hoe je je geld terug kan krijgen.

Meer informatie over tickets.
  • Folk
  • Singer-Songwriter

Op last van overheids instructie worden alle shows tot en met 31 maart 2020 in MEZZ gecanceld in verband met het Corona-virus. MEZZ neemt contact op met de kaartkopers met meer informatie.

Bouke Zoete werd bekend als zanger en liedjesschrijver van indiepop band The Kevin Costners. Met dit project bracht hij op Excelsior Records twee succesvolle albums uit en droeg hij daarnaast bij aan twee platen van Happy Camper, waarmee hij een Edison won. Zijn langverwachte soloplaat ‘Million Miles’ komt uit in 2020 en beperkt zich niet tot één genre. De nummers dragen allemaal dezelfde organische, spontane soulfullness en variëren van bluessy ballades tot rauwe gospel en vrolijke spoken word.

“Het is een lange weg van een jongen van 16 met een droom naar een man van 43 met een solo debuutplaat. Maar ik ben dankbaar dat ik ‘m genomen heb.” aldus Bouke Zoete.

Robert Kithara verzorgt het voorprogramma van Bouke Zoete! Een zanger die van zijn vader een gitaar kreeg, het zichzelf aanleerde en er elke dag op speelde. Robert zet bekende liedjes zoals ‘Hey Joe’ naar eigen hand en maakt muziek vol eigen ervaringen. Het is een mengelmoes van blues en 70’s rock voor een knus zomers kampvuur gevoel. Robert stond eerder in Athene op het podium en was te zien en te horen bij PW Kampvuur, Sofar Sounds, De Bruine Pij, Sunshine Lunch & Lounge en tijdens Cultuurnacht Breda!

MEZZ tipt