Zaterdag 9 juni
Boeisco
ARES + ZENO + NEWTUNE + LOLO
20:00 (Doors: 20:00)
Kleine zaal
20:00 (Doors: 20:00) | Kleine zaal
DAMAGE: €10,- EARLY BIRDS | €12,50 REGULARS | €15,- DEUR

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hiphop
  • R&B

Ares is het alter ego van de Nederlandse rapper Rens Ottema. Ares is één van de meest hardwerkende rappers van Nederland. Naast zijn album Road Trip bracht de Oosterhoutse MC maar liefst 8 EP’s en een mixtape uit. Ook heeft hij producties gemaakt voor meerdere grote namen uit de hip-hop scene, waaronder Lijpe en Frenna. Als kers op de taart heeft de Top-Notch rapper meegewerkt aan het succesvolle New Wave album, waar de Popprijs mee werd binnengesleept. Bovendien werd hij door zowel 3voor12 als OOR uitgeroepen tot één van de beloftes van het jaar.

Met minimalistische producties geeft Ares een frisse draai aan de hedendaagse Hip-hop en kan hij ook wel gezien worden als de Nederlandstalige Drake. Met zijn tracks geeft hij een kijkje in zijn zelfbenoemde reservaat waar vredespijpen aangestoken worden en gereden wordt als James Dean. Op vrijdag 9 juni treedt hij op in de kleine zaal van de Mezz, niet ver van z’n hometown ‘de 162’.

Zeno is een 19-jarige rapper afkomstig uit het Brabantse dorp Rijen. In 2016 stopte hij met zijn opleiding om zich aan te melden bij de Herman Brood Academie. Dit zodat hij zichzelf volledig kon storten op zijn muzikale carrière.

Aan het begin van 2017 verschenen er twee singles online die werden opgepakt door o.a. 101Barz, Funx en de Fresh Flows playlist op Spotify. Na de laatste single die hij uitbracht in maart bleef het stil. Dit omdat hij een langere periode wilde nemen voor het creëren van een eigen sound, die hij nu heeft gevonden.

Dit gecombineerd met een opvallende woordkeuze en frisse trapbeats zorgt voor een originele sound waar tegelijkertijd veel jongeren zichzelf in kunnen vinden.

Newtune is een veelbelovende energieke DJ uit Tilburg, die weet hoe je een feest bouwt. Bij Newtune gaat de avond van R&B naar Hiphop en van Trap naar Pop.  Newtune begon in de zomer van 2013 met draaien in een wijkcentrum in Tilburg. Inmiddels heeft Newtune gedraaid in verschillende clubs en podia zoals Poppodium013, Boulevard Breda, Dynamo en meer. Naast draaien richt hij zich ook op het produceren van eigen tracks. Je kunt in de toekomst naast zijn mixtapes ook eigen singles en remixes verwachten!

Lolo is de organisator van Boeisco! Hij heeft gedraaid op feesten en festivals als Vunzige Deuntjes, Vieze Anita, Breda Barst, PLOEGENDIENST, Duikboot en niet te vergeten Boeisco zelf! Hij zal deze editie tussendoor, en na Ares setjes draaien varierend Hip-Hop/R&B classics tot aan hedendaagse hitjes en trapbeats.

MEZZ tipt