Wed 05 Jul 2023

Bob Wayne & the Outlaw Carnies

+ JJ's Country
Bob Wayne
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
  • € 13,00 (Normaal)
Genre
  • Bluesrock
  • Country
Share

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou:

Vind gerelateerde evenementen

Bob Wayne & the Outlaw Carnies geven je het gevoel dat je in Amerika tussen de Rednecks loopt. Geïnspireerd door het leven ‘on the road’ schrijft hij teksten over truckers, vrouwen en BBQ’s. Gooi daar een goede gitaar of banjo bij en het plaatje is compleet. Wayne is een aanrader voor iedereen met een hart voor rock ‘n’ roll en country.

“Wayne is niet alleen een zanger met een ontzettend prettige stem, maar heeft ook veel charisma, wat hem tot een stevig podiumbeest maakt.” – 3voor12

JJ's Country

Jeroen Haamers (zang en gitaar), Mark Eeftens (drums) en Eric Haamers (bas) brengen een gevarieerd repertoire van legendarische countrynummers, die op unieke wijze worden vertolkt. Daarnaast tonen ze evenveel gemak en kracht in het creëren van hun eigen originele nummers.

De band werd beïnvloed door een vreemde ziekte die de pandemie met zich meebracht: een ongekende drang om nummers te schrijven. Dit leidde tot de release van twee albums in de periode 2021-2022. Het eerste album, genaamd ‘The Legacy’, is een eerbetoon aan de klassiekers, terwijl het tweede album, ‘The Originals’, de band meer in de alternatieve/outlaw countryhoek plaatst.

Meer in MEZZ