Zaterdag 9 december
blackwave.
+ Frankie Fame
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal
€ 22,50 (NORMAAL)

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hiphop

Het Antwerpse duo blackwave. groeide in een mum van tijd uit tot een van de meest besproken hiphop-acts van België. Hun sexy grooves en jaren ’90 geluid worden live ondersteund door een jazzband. Het is inmiddels al zes jaar geleden dat hun eerste EP ‘Mic Check’ verscheen, wat resulteerde in lovende recensies en nominaties voor prijzen zowel in binnen- als buitenland. Ook hun opvolger ‘Are We Still Dreaming?’ uit 2019 werd goed ontvangen. Hits zoals ‘Elusive’, ‘Whasgood?!’, ’BIG dreams’ en ‘GoodEnough’ openden de deuren naar grote festivals zoals Pukkelpop, Rock Werchter, Sziget en North Sea Jazz. Waar het duo alsmaar kwaliteit weet te leveren, is de piek voorlopig nog lang niet in zicht!

Frankie Fame

Frankie Fame is een zanger die verschillende muzikale genres combineert en zo zijn eigen kenmerkende popmuziek maakt. Met een natuurlijk gevoel voor melodie en ritme mengt hij futuristische en nostalgische elementen moeiteloos samen. Frankie is een geboren performer, die weet hoe hij een goede show neerzet. Met zijn aanstekelijke energie trekt hij het publiek mee in zijn speelse benadering van muziek.

In 2020 trad Frankie voor het eerst op de voorgrond met het Fame-project. Zijn debuutalbum, “Frankie Fame,” uit 2021 bezorgde hem optredens op gerenommeerde podia, zoals Maanrock en We Are Open, evenals support shows voor blackwave. in locaties als Het Depot, Vooruit, Botanique en Trix. Nu met vernieuwde inzichten, een meer volwassen geluid en hernieuwd enthousiasme, presenteert Frankie in november 2023 zijn nieuwste album ‘Frame’.

MEZZ tipt