Vrijdag 15 maart
Black Hole Presents Stardust Odyssey
20:00 (Doors: 20:00)
Jupiler Zaal, Popcafe
20:00 (Doors: 20:00) | Jupiler Zaal, Popcafe
Vanaf € 18,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • dance
  • elektronisch
  • trance
Black Hole Recordings is een naam die synoniem staat voor de onweerstaanbare opkomst van de trance, en tot op de dag van vandaag is het label nog steeds een van de grotere indie dance platenlabels ter wereld. In de afgelopen jaren is trance opnieuw naar de voorgrond gekomen als een populair muziekgenre en met deze nieuwe clubavond “Black Hole presents Stardust Odyssey” presenteert het label een aantal van hun label favorites.

Line-up:

  • Christina Novelli
  • Richard Durand
  • PARAFRAME
  • Daniel Wanrooy
  • Fisherman

Age: 18+

Christina Novelli
Christina Novelli is een van de bekendste zangeressen binnen het Trance genre. Christina bereikt miljoenen fans wereldwijd met haar unieke stem, door samenwerkingen met Armin van Buuren, Richard Durand, Craig Connelly, en Dash Berlin. Christina heeft onlangs haar debuut Dance album uitgebracht ‘It’s Not Me, It’s You’ en zal voor het eerste tracks van het album draaien tijdens Stardust Odyssey.

Richard Durand
Richard Durand
is een meester in het maken van catchy melodieën in trance. Zijn collab “The Air I Breathe” met Christina Novelli was in 2018 de A State Of Trance #1 Tune Of The Year, in 2019 werd hij samen met Christina in dezelfde lijst 2de met “Save You”. Richard heeft al 5 artist albums op zijn naam staan, en een bergje In Search Of Sunrise mix compilaties. Hij staat bekend om zijn energieke DJ optredens die hij inmiddels over de hele wereld heeft gegeven.

PARAFRAME
Enorm getalenteerde producer die een nieuwe muzikale dimensie creëert met zijn mix van progressive house en melodic techno. Werkte onder andere samen met artiesten als Miss Monique, Matvey Emerson en Avis Vox. In 2020 bracht hij zijn eerste soloalbum Inhale uit, dat 10 originele nummers bevat. PARAFRAME is een innovatieve artiest die zijn publiek meeneemt op een meeslepende reis, vaak ondersteund door de vetste visuals.

Daniel Wanrooy
Dordrechtse DJ/producer die al meer dan een decennium de playlists van ‘s werelds grootste artiesten beïnvloedt. In 2020 startte hij zijn eigen label Elpida Music op, in samenwerking met Black Hole Recordings. Daniel is een veelzijdige en creatieve artiest die de grenzen van trance, progressive, house en electro verlegt. Hij is ook verantwoordelijk voor één van de mixes op de meest recente editie van de legendarische In Search of Sunrise serie, #19 uit december 2023.

Fisherman
Nederlandse DJ die bekend staat om zijn energieke en melodieuze trance sound. Begon zijn carrière als helft van het duo Fisherman & Hawkins, dat hits scoorde als “Apache”, “Gotham Serenade” en “Off The Hook”. Hij werkte samen met en kreeg steun van grote namen als Markus Schulz, Armin van Buuren, Ferry Corsten en Tiësto. Fisherman is een gepassioneerde artiest die altijd streeft naar muzikale innovatie. Zijn debuutalbum ‘Metamorphose’ verschijnt in 2024.

MEZZ tipt