Woensdag 22 november
BlabberMouf
+ Maylay Sparks + K-Sluggah + Caspar Benjamin
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hiphop

Update: Helaas moet wegens privé omstandigheden J-Live zijn show in MEZZ afzeggen. Maar BlabberMouf neemt zijn plekje on stage in.

BlabberMouf is MC uit Nederland met een snelle flow en beïnvloed door ragga-muffin stijl. Zijn liveshows zijn krachtig en weet zijn publiek in Europa en delen van Zuid-Amerika te beheersen. BlabberMouf heeft veel liefde voor de underground hiphop movement en is een echte connoisseur of dopeness. Naast zijn solo carriere is hij ook onderdeel van Het Verzet en Da Shogunz.

Maylay Sparks

Rahsheed, beter bekend als Maylay Sparks, presenteert het nieuwe genre van futuristische hiphop. Zijn band Rahsheed and Illadvised, waar Baby Black ook deel van uitmaakt, heeft al jarenlang de undergroundscene laten schitteren. Daarnaast was Rahsheed een van de oorspronkelijke leden van het Eastern Conference-label in 1995. Zijn werk, met name ‘Unusual Styles/Imani’, werd in 1999 geprezen als een van de beste onafhankelijke releases van het jaar. Kort daarna tekende hij zijn eerste grote contract en sindsdien heeft hij zich sterk gevestigd in de hiphopwereld. Zijn muziek onderscheidt zich van de gebruikelijke hiphopnormen, waardoor hij vooruitloopt op anderen.

K-Sluggah

K-Sluggah, de getalenteerde Zweedse producer, heeft bijna een decennium lang gewerkt aan het opbouwen van zijn indrukwekkende erfenis. Zijn werkethiek en dope-stijl hebben hem internationale aandacht opgeleverd, wat heeft geleid tot bijdragen aan projecten van Conway, Westside Gunn, Tha God Fahim, Hus Kingpin, Rozewood, Smoovth, Estee Nack, Heem Stogied, Recognize Ali en Maylay Sparks om er maar een paar te noemen.

Met meerdere albums op zijn naam is K-Sluggah geen onbekende in de muziekscene. Eerder dit jaar bracht hij zijn nieuwste album ‘SÅS’ uit, en hij heeft zojuist zijn nieuwste track ‘Old Nas Freestyle’ uitgebracht.

Caspar Benjamin

Caspar Benjamin, artiestennaam van Cas van Prooijen, is een opkomende rapper uit Breda.  Zijn voorliefdes voor koken en hiphop vormen een gouden match. Zo laat hij iedereen proeven van zijn eigenaardige smaak en vlijmscherpe flows.

In juni 2023 lanceerde hij samen met producer Ernesto zijn eerste EP genaamd ‘Haute Cuisine’, waarin ‘CB’ je laat kennismaken met zijn geluid. Onlangs bracht hij zijn nieuwste nummer ‘DEEG’ uit, een ode aan zijn geboortestad Breda.

Caspar Benjamin brengt een old school geluid, is technisch hoogstaand en schrijft teksten die raken.

MEZZ tipt