Vrijdag 4 februari
Benjamin Herman trio
Lichtpuntjes
20:00 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:00 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Jazz

Dit is de verplaatste show van Benjamin Herman Trio die oorspronkelijk op maandag 27 december 2021 zou plaatsvinden.

In de reeks Lichtpuntjes brengt MEZZ een lichtpuntje tijdens deze donkere dagen met livemuziek van uiteenlopende acts.

Saxofonist en muzikale allesvreter Benjamin Herman is één van de meest productieve musici van zijn generatie. Naast zijn bezigheden met New Cool Collective, dat al 28 jaar voor volle zalen over de hele wereld speelt, maakt hij sinds de jaren ’90 al meer dan 20 soloplaten. Variërend van post-moderne interpretaties van het werk van componist Misha Mengelberg en samenwerkingen met schrijvers en vocalisten (Jules Deelder, Ruben Hein, Wouter Hamel), tot de verrassende plezante understatements van standards op albums als Café Solo en Trouble. Zijn trio als basisopstelling is in zijn zoektocht naar een herkenbare en persoonlijk saxgeluid is al drie decennia een terugkerend onderdeel. De liveoptredens met het trio kenmerken zich door een gevarieerd en eclectisch repertoire, zorgvuldig samengesteld uit Benjamin’s uitgebreide oeuvre. Met verve weten zij met zijn drieën het publiek te verrassen met een mix van tijdloze jazz, guilty pleasures en virtuoze uitspattingen.

Benjamin Herman – altsaxofoon
Thomas Pol – contrabass
Joost Patocka – drums

Tickets
Door de huidige maatregelen is er op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Je bezoek aan MEZZ ziet er wel een beetje anders uit dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

MEZZ tipt