Zaterdag 14 oktober
BackInDaDay
Compton Edition
22:00 (Doors: 22:00)
Kleine Zaal
22:00 (Doors: 22:00) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hiphop
  • new jack swing
  • R&B
  • uk garage

๐—ง๐—”๐—ž๐—œ๐—ก’ ๐—œ๐—ง ๐—•๐—”๐—–๐—ž ๐—ง๐—ข ๐—ง๐—›๐—˜ ๐—ข๐—Ÿ๐—— ๐—ฆ๐—ž๐—ข๐—ข๐—Ÿ’ ๐—–๐—”๐—จ๐—ฆ๐—˜ ๐—œ’๐—  ๐—ฆ๐—ข ๐—–๐—ข๐—ข๐—Ÿ …. โœŒ๏ธ

Na een heerlijke zomerbreak zijn we weer terug met dรฉ classic party van Breda en omstreken. De crew is er weer om de dikste ๐—ฅ&๐—•, ๐Ÿด๐Ÿฌ’๐˜€/๐Ÿต๐Ÿฌ’๐˜€, ๐—›๐—ถ๐—ฝ๐—›๐—ผ๐—ฝ, ๐—จ๐—ž ๐—š๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ก๐—ฒ๐˜„ ๐—๐—ฎ๐—ฐ๐—ธ ๐—ฆ๐˜„๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€ hits te rocken!!

Deze avond speciale aandacht voor de beste artiesten uit Compton. De multiculturele stad gelegen in het zuiden van Californiรซ heeft een grote bijdrage geleverd aan hiphop. Bekende voorbeelden aan artiesten zijn bijvoorbeeld NWA-leden, Dr. Dre, Eazy-E, Coolio en The Game.

Naast de muziek van deze legendes gaan we natuurlijk ook dansen op dikke beats van MISSY ELLIOTT, Bobby Brown, QUEEN LATIFAH, Artful Dodger, AALIYAH, Micheal Jackson, ROBIN S, Ginuwine, 112, BRANDY, R.Kelly, MONICA en nog veel meer…

Dus wacht niet te lang en koop je ticket v.t.v online en ben er zeker bij, want OP=OP en BACKINDADAY is zaterdag 14-10-2023 gewoon weer DE SPOT waar je wil zijn!

Donโ€™t be lateโ€ฆ andโ€ฆ ๐™Ž๐™š๐™š ๐™ฎโ€™๐™–๐™ก๐™ก ๐™ค๐™ฃ ๐™ฉ๐™๐™š ๐™™๐™–๐™ฃ๐™˜๐™š๐™›๐™ก๐™ค๐™ค๐™ง! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ•บ๐Ÿฟ

 

โ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌLINE-UPโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌ

SOUNDS:
MR. JAY (BE)
NAVIDAY

VOCALS:
MC 4GYO

Minimum leeftijd voor toegang is 18 jaar.

BIGGI + Elton Jonathan (MC)

Met bijna net zo veel boekingen als dagen in het jaar is BIGGI niet te missen op elk feest. Van Amsterdam tot Ibiza en van Miami tot aan Paramaribo โ€“ BIGGI heeft ze allemaal afgestempeld in zijn paspoort. Als een van de grootste urban DJโ€™s van Nederland (zowel letterlijk als figuurlijk) kan je BIGGI gezien hebben op Mysteryland, Latin Village, TikTak Festival, Vunzige Deuntjes, Kingsland, Dance Valley, Crazy Sexy Cool, Boothstock, I Love Urban en vele andere toonaangevende events.

BIGGI groeide op in Breda, waar hij destijds als snel de aandacht trok van o.a. Hardwell, R3hab, Sunnery James & Ryan Marciano en D-Rashid. Al jaren is BIGGI niet meer achter de draaitafels weg te denken en met veel ervaring uitgeroepen tot de meest geboekte DJ van Nederland.

MEZZ tipt