Zaterdag 15 december
At First, Extremities, Kid Harlequin
Live From The Ashes Tour
19:30 (Doors: 19:00)
Kleine zaal
19:30 (Doors: 19:00) | Kleine zaal
€10 voorverkoop | €12 deurverkoop

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Alternative rock
  • Electronica
  • Metal
  • Rock

At First

Deze band uit Breda zoekt met haar muziek de grenzen op van de alternatieve rock en metal. Die grenzen weten ze ook regelmatig smaakvol te doorbreken met hun beukende, groovy stukken, snijdende gitaren en epische zanglijnen met krachtige uithalen. Door hun energieke live performance en no-nonsense mentaliteit hebben ze al op festivals en zalen gespeeld als Breda Barst, Female Metal Event, HBO Intro Festival en Gebouw T.
At First heeft met haar debuut EP Dreams Inc. lovende kritieken ontvangen van o.a. Aardschok, McSharq.nl en IndieXL. Deze avond zal je een band verwachten die er zin in heeft, gemotiveerd klinkt, energie uitstraalt en boeit tot het einde!

Extremities

Extremities is een progressieve/groove metal band uit Eindhoven. Van dynamisch tot zware riffs en zachte ambient gitaar melodieën. Alles komt voorbij. De band komt altijd met een energieke performance en laat het publiek verbaasd achter en hongerig naar meer. Kortom, een zeer gemotiveerde groep die vol zit met sterke ideeën.
De band was al meerdere keren te bewonderen op verschillende festivals, zoals Dynamo Metal Fest, Stonehenge en Skullfest. Het gevolg: het winnen van de Metal Battle en de DMF Band Battle.

Kid Harlequin

Kid Harlequin maakt duistere rock en gooit graag op een gepolijste manier de beuk erin. Verwacht strakke gitaar riffs, melodieuze zang, elektronica en vooral veel energie op het podium. Deze 5 mans formatie kreeg aftershows van niemand minder dan Alter Bridge en Placebo in de HMH en Ziggo. Kid Harlequin weet zijn publiek telkens te verrassen door verder te denken dan raggen op de gitaar. Deze band laat horen dat je niet per sé je longen uit je lijf hoeft te schreeuwen om je publiek omver te blazen.

MEZZ tipt