Donderdag 8 februari
Aprèskielegât
Immer Hansi + Dj Timmie Tirol + FEESTNATION + meer
20:00 (Doors: 20:00)
Jupiler Zaal
20:00 (Doors: 20:00) | Jupiler Zaal
Vanaf € 14 (incl. 3 drankjes)

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • après-ski
  • Carnaval
Trap carnaval af met hét nieuwe carnavalsfeest van Breda: AprèsKielegât. De Jupiler Zaal wordt getransformeerd tot grote après-ski hut waar je zo van de latten in een feest vol meezingers stapt. Trek je meest extravagante outfit aan en laat je zorgen achter, in ons winterwonderland vier je de magie van carnaval samen met je vrienden.

Wij zorgen voor voldoende confetti, een line-up om op te hossen en alle benodigdheden voor dat winterse Alpen-feest.

Programma:
🎿 Immer Hansi
🎿 FEESTNATION
🎿 Dj Timmie Tirol
🎿 TRWD
🎿 Dj Deems
🎿 Stinna & Weski

Scoor nu online je tickets inclusief drie consumpties. 🍻 Alaaf!

Facts:
📅 Donderdag 8 februari
🕖 20:00 – 03:00
📍 MEZZ, Breda
🔞 18+

Immer Hansi

Heel Nederland heeft ondertussen kennis kunnen maken met Immer Hansi. Met vele hits als ‘Tapf naar Tapf’, ‘Partycode Rot’, ‘In de Schuur’ en ‘3-2-1 Shotje’. Hij scoorde in 2020 dé winterhit met de après-ski versie van ‘Reünie’ van Snelle en haalde hiermee miljoenen streams. Immer Hansi is dé après-ski koning en is dan ook een graag geziene gast op Oktoberfesten en après-ski party’s in Nederland en ver daarbuiten.

Immer Hansi

Dj Timmie Tirol

Met zijn 1.25 meter is Timmie Tirol de kleinste dj van Europa, maar hij loopt zich de benen uit het lijf. Van de opopnames voor een videoclip met het Feestteam naar filmopnames met YouTube-ster Dylan Haegens. Inmiddels heeft hij meer dan 155.000 volgers op Tiktok, staat hij op het Total Los Festival van Snollebollekes, in een uitverkocht GelreDome bij X-Qlusive, Pussy Lounge, Kamping Kitsch en de zeven keer uitverkochte Das Coen und Sander Fest.

Timmie Tirol

FEESTNATION

Kijk om je heen, vandaag is iedereen een eenheid, één familie. Met een volle bak energie, zwaaiende vlaggen laat FEESTNATION de adrenaline pompen.

Vergeet alle landsgrenzen, ze gaan elk festival, tentfeest en club af, en laten een spoor van vernieling achter. Chaos tot aan het dak, aan het einde van de avond we één FEESTNATION. Get ready to #jointhenation

Feestnation

Stinna en Weski

De twee viezerikken van Breda staan garant voor een avondje hossen, harken en schoffelen. Bewapend met tuinbroeken en snoeiharde vieze bangers wordt het een avond om zo snel mogelijk te vergeten.

Stinna host de show en zorgt met z’n energie dat je intens staat te genieten van de meeste goorste mc die er bestaat in Kielegat. Zijn zwoele hese rokersstem maakt je riem los en voeten licht. Maak je borst maar nat, want anders doet hij het.

Weski brengt als dj de beats, breaks, bats, boem, kling klang, peppie en stijve kokkie. Zijn gevoel voor ritme is nog slechter dan zijn dj skills en timing is voor hem een gerecht bij de Chinees. Toch brengt zijn geile blik en vettige visvingertjes jouw lichaam 100% in beweging.

Dus pak nog maar een pilsje of 2 of 3 of 6, want je zal t nodig hebben. Houdoe!

Stinna en Weski

MEZZ tipt