Zaterdag 15 september
Aftermatten!
21:00 (Doors: 21:00)
Jupiler zaal
21:00 (Doors: 21:00) | Jupiler zaal
gratis

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • silent disco

Na een heerlijk dagje Breda Barst gaan we in MEZZ een lekker potje matten. We gaan natuurlijk niet echt met elkaar op de vuist maar de DJ’s gaan de strijd met elkaar aan tijdens een knetterharde Silent Disco DJ Battle! In verschillende rondes strijden de DJ-teams tegen elkaar om de meeste luisteraars op hun kanaal te krijgen: Groen VS blauw. De zaal bouwen we om tot een boksring inclusief ringmaster en niet geheel onbelangrijk een prachtige ringlady. Vanavond wordt er even niet geknokt in de ring maar ga jij met je soepele heupjes bepalen wie van de DJ teams de ronde wint. Verwacht een muzikale knokpartij tussen de zwaargewichten van het zuiden!
Kom jij ook aftermatten?

DJ team blauw: Mijn Broer en Ik
Mijn Broer & Ik zijn ware eighties connaisseurs, liefhebbers van powerballads en zorgen goed gesoigneerd voor een eclectische verweving met de tofste nieuwe indiehits en alternatieve klassiekers

DJ team groen: Jax & The Big Eck
Jax ft The Big Eck draaien samen op feesten en partijen, altijd in voor een muzikaal dolletje. Ook deze ultieme battle gaan de beiden dj’s niet uit de weg. Met louter hits op voor publiek, van smartlap via disco naar Indie tot aan Grunge en nog veel verder….Deze veteranen doen je oren verlangen naar meer.

MEZZ tipt