Zaterdag 7 maart
Aftermatten!
Silent Disco Battle
21:00 (Doors: 21:00)
Jupiler zaal
21:00 (Doors: 21:00) | Jupiler zaal
€ 5

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • 80's
  • 90's
  • Pop
  • Rock
  • silent disco

In het holst van de nacht gaan we een potje matten in MEZZ! We gaan natuurlijk niet letterlijk de strijd aan met elkaar, maar de dj’s nemen het tegen elkaar op in een knetterharde dj battle. In verschillende rondes nemen de dj’s het tegen elkaar op om de meeste luisteraars op hun kanaal te krijgen.

We bouwen onze zaal om tot een boksring, inclusief ringmaster en niet geheel onbelangrijk een prachtige ringlady. Vanavond wordt er even niet geknokt in de ring maar bepaal jij met jouw soepele heupen welk dj-team de ronde wint. Verwacht een muzikale knokpartij tussen de zwaargewichten van het zuiden! Kom jij ook aftermatten?

En… de strijdlustige dj-teams zijn bekend plus wat leuke informatie: de avond telt 15 rondes en er zijn heel veel genres: dance, rap, funk, 80’s, hitjes, Nederlands, naja eigenlijk echt ALLES! Zin in!
 
Dus… wie gaat de muzikale knokpartij aan?
DJ Team 1: De Baard en De Kale.
In de ene hoek van de boksring staan de muzikale gewichten Jax ft. the Big Eck. Deze mannen draaien samen en zijn altijd in een voor een muzikaal dolletje. Ook deze ultieme battle gaan de beiden dj’s niet uit de weg! Met hitjes voor het publiek, van smartlap via disco naar indie tot grunge en nog veel verder. Deze veteranen doen je oren verlangen naar meer!
 
DJ 2: Larry Cook Duo
In de andere hoek draait Larry Cook Duo. Deze dj is van alle markten thuis: Michael Jackson fan, soulplaten thuis, een puberteit vol hiphop en een liefde voor house. Met shows in Spock en Graanbeurs en een eigen label leeft de dj een ontzettend muzikaal bestaan. Deze basis neemt Larry Cook Duo mee de wedstrijd in!
 
DJ Team 3: Silent Majority
En ook de enthousiaste Timo en Mario uit onze eigen dj poel claimen een plekje in de ring. Verwacht en gekke mix van hits en oude bekende platen! Dit dj-koppel zet de zaal in vuur en vlam!

MEZZ tipt