Zaterdag 25 januari
Aftermatten!
Cultuurnacht afterparty
22:00 (Doors: 22:00)
Jupiler zaal
22:00 (Doors: 22:00) | Jupiler zaal
Cultuursnuiver € 7,50 | cultuurenthousiast € 10 | cultuurproever € 12,50 | € 15 cultuurhedonist

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Cultuurnacht
  • silent disco

In het holst van de nacht gaan we een potje matten in Mezz! We gaan natuurlijk niet letterlijk de strijd aan met elkaar, maar de dj’s nemen het tegen elkaar op in een knetterharde dj battle. In verschillende rondes nemen de dj’s het tegen elkaar op om de meeste luisteraars op hun kanaal te krijgen: groen vs. blauw.

We bouwen onze zaal om tot een boksring, inclusief ringmaster en niet geheel onbelangrijk een prachtige ringlady. Vanavond wordt er even niet geknokt in de ring maar bepaal jij met jouw soepele heupen welk dj-team de ronde wint. Verwacht een muzikale knokpartij tussen de zwaargewichten van het zuiden! Kom jij ook aftermatten?

Met je Cultuurnacht passe-partout heb je toegang tot deze afterparty.

Ben jij een echte liefhebber van silent disco? Sluit dan aan bij de Cultuurnacht silent disco stadstour van Vrij en de Cultuurnacht. Ontmoet de gaafste culturele hotspots en geniet van een reisverzachter tussen de locaties in. De tour begint in De Tussentijd en een bus brengt je naar de eerste locatie. Vanuit daar gaat de tour langs de verschillende locaties van de cultuurnacht waarbij we eindigen bij de enige echte afterparty in Mezz.

Vrij zou Vrij niet zijn als er tussendoor geen leuke spellen zouden zijn. Dus houd je van silent disco, belang je de nacht met Cultuurnacht Breda en ontmoet je graag nieuwe mensen, sluit dan zeker aan bij de tour en dan zien wij je in het holst van de nacht op onze dansvloer?

Check voor meer informatie het Facebook-event van de Silent Disco Tour.

Dj-team blauw: Mijn Broer en Ik

Mijn Broer & Ik zijn ware eighties connaisseurs, liefhebbers van powerballads en zorgen goed gesoigneerd voor een eclectische verweving met de tofste nieuwe indiehits en alternatieve klassiekers.

Dj-team groen: Jax featuring the Big Eck

Jax ft. the Big Eck draaien samen op feesten en partijen, altijd in een voor een muzikaal dolletje. Ook deze ultieme battle gaan de beiden dj’s niet uit de weg. Met louter hits voor publiek, van smartlap via disco nar indie tot grunge en nog veel verder… Deze veteranen doen je oren verlangen naar meer.

MEZZ tipt