Zaterdag 26 januari
Aftermatten
Cultuurnacht afterparty
22:00 (Doors: 22:00)
Jupiler zaal + Kleine zaal
22:00 (Doors: 22:00) | Jupiler zaal + Kleine zaal
gratis toegang

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • silent disco

In het holst van de nacht gaan we een potje matten in Mezz! We gaan natuurlijk niet letterlijk de strijd aan met elkaar, maar de dj’s nemen het tegen elkaar op in een knetterharde dj battle. In verschillende rondes nemen de dj’s het tegen elkaar op om de meeste luisteraars op hun kanaal te krijgen: groen vs. blauw.

We bouwen onze zaal om tot een boksring, inclusief ringmaster en niet geheel onbelangrijk een prachtige ringlady. Vanavond wordt er even niet geknokt in de ring maar bepaal jij met jouw soepele heupen welk dj-team de ronde wint. Verwacht een muzikale knokpartij tussen de zwaargewichten van het zuiden! Kom jij ook aftermatten?

Dj-team blauw: Mijn Broer en Ik

Mijn Broer & Ik zijn ware eighties connaisseurs, liefhebbers van powerballads en zorgen goed gesoigneerd voor een eclectische verweving met de tofste nieuwe indiehits en alternatieve klassiekers.

Dj-team groen: Jax featuring the Big Eck

Jax ft. the Big Eck draaien samen op feesten en partijen, altijd in een voor een muzikaal dolletje. Ook deze ultieme battle gaan de beiden dj’s niet uit de weg. Met louter hits voor publiek, van smartlap via disco nar indie tot grunge en nog veel verder… Deze veteranen doen je oren verlangen naar meer.

Om 23.00 uur presenteert Quiz’m als warming up een silent cultuurverantwoorde muziekbingo in de Kleine Zaal. Op het andere kanaal dans je alvast op de lekkerste hits van toen en nu.

Aftermatten is de officiële afterparty van Cultuurnacht.

 

MEZZ tipt