Donderdag 10 november
AC/DC UK
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Metal
  • Rock

Dit is de verplaatste show van AC/DC UK die eigenlijk op 11 april 2020/22 januari 2021 en 21 januari 2022 zou plaatsvinden.

AC/DC UK is zonder twijfel de beste AC/DC tribute van Europa. Dat heeft de band te danken aan hun authentieke leden, keiharde gitaarspel en dynamische performance. De band knalt klassiekers uit de complete AC/DC catalogus. Van High Voltage uit 1976 tot en met Rock Or Burst uit 2014. Alle krakers die AC/DC tot hun legendarische status hebben verheven komen voorbij. Denk aan Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, Let There Be Rock en natuurlijk Thunderstruck.

AC/DC UK bestaat uit professionele muzikanten die net zo makkelijk in een kleine club als op een gigantisch festival spelen. Zo speelden ze eerder op Graspop Metal Meeting, Stone Free, Herning Rocker, the Liverpool Cavern Club en Glasgow ABC. De band levert een knallende avond vol power met dezelfde looks, feel en attitude als de real deal. De beroemde striptease van Angus, Brian’s iconische platte pet, een gigantische opblaasbare Rosie en kanonnen zorgen ervoor dat MEZZ op zijn kop wordt gezet. Ben jij al klaar om te rocken?

MEZZ tipt