Vrijdag 6 maart
ABBA ROCKS
19:30 (Doors: 18:30)
Jupiler zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Jupiler zaal
€ 22,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Disco
  • Pop
  • Rock

In ABBA Rocks worden de meesterwerkjes van het Zweedse viertal verpakt in een dampende, dynamische rockshow. De bezetting met o.a. Sven Figee (Sven Hammond), het gitaartandem Menno Gootjes (Focus) & Leif de Leeuw (viermaal uitgeroepen tot de beste bluesrock gitarist van de Benelux) en de vocalisten John JayCee Cuijpers (Praying Mantis, Ayreon) en Lisette van den Berg (Scarlet Stories, Ayreon) is er eentje om U tegen te zeggen.

De wereldhits van ABBA zijn al uitgevoerd door look-alike tribute bands, als musical, akoestisch en met orkest. In ABBA Rocks ondergaat het repertoire een metamorfose. Reken op muzikale vrijheid en virtuositeit, stoere zang, opzwepende gitaarsolo’s en een bedwelmend lekkere Hammond orgel-sound. En tóch blijft de herkenbaarheid onaangetast, met dank aan de genialiteit van de nummers. Hierdoor belooft ABBA Rocks een niet te missen live-ervaring te worden voor zowel rockliefhebbers als fans van ABBA!

Let op: Na deze show dansen we nog lekker verder tijdens de afterparty van ABBA Rocks genaamd Super Sounds Of The 70’s! Dans op de fijnste hitjes uit de jaren 70’s en zing mee met die geweldige one-hit wonders. Voor meer informatie klik je hier!

MEZZ tipt