Zondag 10 maart
A Celebration of Prince by Beautiful Strangers – verplaatst
19:30 (Doors: 18:30)
Jupiler zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Jupiler zaal
€21

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Funk
  • Pop
  • Rock
  • Soul

Helaas gaat de show van vrijdag 15 februari niet door in verband met forse griep van één van de leadzangers. De show is verplaatst naar zondag 10 maart. De gekochte tickets blijven geldig.

21 april 2016 was voor veel mensen een donkere dag. De dood van Prince kwam als een grote schok. Een aantal Nederlandse muzikanten kreeg het verzoek om te spelen op de herdenking van deze legende. Aangezien Prince een belangrijke rol in hun muzikale leven speelt en speelde, twijfelden ze geen moment om hun inspirator te eren. De muzikale klik tussen de bandleden bleek magisch en The Celebration of Prince by Beautiful Strangers ontstaat!

De muzikanten zijn stomend, funky en van grote klasse. Zij durven het aan om het hoogstaande muzikale niveau en de live performances van Prince aan te gaan. Het gaat hier om de energie, finesse en improvisaties waar Prince zo sterk in was. Imiteren is het zeker niet, maar een hommage aan de man en zijn muziek! Een vijf sterren recensie hebben ze al te pakken van theaterwebsite Theaterparadijs.

De band bestaat uit 7 topmuzikanten waaronder David Dam (The Voice of Holland 2014), Kris Rietveld (Nederlandse muziekscene Alain Clark), Jessy Hay (singer-songwriter en gitarist bij Ruth Jacott), Anan den Boer (Kane en Alain Clark), Joan Comaposada (Big Black & Beautiful, Berget Lewis en Yuri Honing), Willem van der Krabben (Jett Rebel, Tim Akkerman en anderen), Marc Mangin (TenTemPiés en ConFuse) en Efe Erdem (DI-RECT).

‘’ … een wervelende show, die alles in zich heeft om het publiek een fantastische avond te bieden. Alles klopt tot in de puntjes… Ongelofelijk hoog muzikaal niveau…”

MEZZ tipt