Zaterdag 24 maart
80’s Verantwoord
21:00 (Doors: 21:00)
Jupiler zaal
21:00 (Doors: 21:00) | Jupiler zaal
VVK €13,- / GROEPSTICKET €11,- P.P. (6 VOOR DE PRIJS VAN 5)

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • 80's

Vergeet even alle hits van Hazes. Bij 80’s Verantwoord herontdek je dé credible knallers van de jaren ’80. The Cure, Talking Heads, George Michael en David Bowie zijn terug op de dansvloer.

DJ’s van de avond zijn de ‘7 Inch Twins’, zij zoeken de spannende grens op tussen kwalitatieve topplaten en soms een corny hitje. Alle dansmoves van de jaren ’80 mogen uit de kast, Doe Maar! 80’s Verantwoord brengt jouw beste vriend van toen mee om mee te spelen, de Atari! Want wat zijn de jaren ’80 zonder Atari-games? Precies. Als The Cure zonder bos, als George Michael zonder geloof, als Bon Jovi zonder zijn lokken: een kale boel.

Laat je in één avond volledig onderdompelen in het beste van de jaren ’80 terwijl VJ Clipsync, Switchdoctor & DirtyBrown bijpassende commercials en pop- en pulpclips voorbij laten komen.

Is je lievelingsnummer nog niet voorbijgekomen? Dan kan je hem zelf aanvragen via de verzoekjeszuil!

THE 7 INCH EDITION in kleine zaal (start 23:00)

Wie in de jaren 80 van de vorige eeuw een liedje van de radio leuk vond kocht daarvan het singletje. Geen download via iTunes of stream via Spotify, maar een singletje in een platenwinkel. Dit is een klein rond plaatje met een groot gat in het midden waarvoor je een adapter, ook wel dopje genoemd, nodig hebt om hem op je platenspeler te kunnen draaien. Het formaat van een singletje is, je raadt het al, 7 inch.

Herman Sibon is bij veel muzikanten en muziekliefhebbers niet alleen bekend als projectcoördinator en het gezicht van stichting Poporganisatie Breda (POB), maar ook als een van de plaatjesdraaiers van The Rock Hard Brothers, Working Class Deejays en natuurlijk De Illegale Zonen Van Giel Montanje! Hij kan vele avonden vullen met zijn enorme, alsmaar groeiende verzameling seven inch singles. Voor een set vol pop, soul, jazz, funk, hiphop, metal, disco, smartlappen of gitaarrock draait hij zijn hand niet om! Speciaal voor deze avond maakt Herman een selectie uit zijn jaren 80 singles. Hierbij zal hij ook zeker de wat onbekendere en vergeten pareltjes meenemen!

De zaal sluit om 03.00 uur.
Minimum leeftijd voor toegang is 18 jaar.

Website 80’s Verantwoord

MEZZ tipt