Sat 24 Mar

80’s Verantwoord

Koop Tickets
Jupiler zaal
22:00 (Doors: 22:00)
Ticketinfo
    VVK €13,- / GROEPSTICKET €11,- P.P. (6 VOOR DE PRIJS VAN 5)
Genre
  • 80's
Share

Vergeet even alle hits van Hazes. Bij 80’s Verantwoord herontdek je dé credible knallers van de jaren ’80. The Cure, Talking Heads, George Michael en David Bowie zijn terug op de dansvloer.

DJ’s van de avond zijn de ‘7 Inch Twins’, zij zoeken de spannende grens op tussen kwalitatieve topplaten en soms een corny hitje. Alle dansmoves van de jaren ’80 mogen uit de kast, Doe Maar! 80’s Verantwoord brengt jouw beste vriend van toen mee om mee te spelen, de Atari! Want wat zijn de jaren ’80 zonder Atari-games? Precies. Als The Cure zonder bos, als George Michael zonder geloof, als Bon Jovi zonder zijn lokken: een kale boel.

Laat je in één avond volledig onderdompelen in het beste van de jaren ’80 terwijl VJ Clipsync, Switchdoctor & DirtyBrown bijpassende commercials en pop- en pulpclips voorbij laten komen.

Is je lievelingsnummer nog niet voorbijgekomen? Dan kan je hem zelf aanvragen via de verzoekjeszuil!

THE B SIDE EDITION in kleine zaal (start 23:00)
Wat doe je op een druilerige zaterdag? Precies ja! Je platenkast doorspitten en toch nog is kijken wat er ook alweer op die andere kant van die waanzinnige plaat stond. Van Duran Duran tot Prince allemaal hadden ze naast de hitjes nog zat andere pareltjes op die platen staan. Tijdens 80’s B-side edition nemen de dj’s je mee in de wondere wereld van de hitjes die het net niet werden.

De zaal sluit om 03.00 uur.
Minimum leeftijd voor toegang is 18 jaar.

Website 80’s Verantwoord

Meer in MEZZ