Zaterdag 18 november
80’s Verantwoord
21:00 (Doors: 21:00)
Jupiler zaal
21:00 (Doors: 21:00) | Jupiler zaal
VVK €13,- / GROEPSTICKET €11,- P.P. (6 VOOR DE PRIJS VAN 5)

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • 80's
  • Dans
  • Pop

Vergeet even alle hits van André Hazes. Bij 80’s Verantwoord herontdek je de credible knallers van de jaren 80 die je nu minder op de radio hoort: The Cure, Talking Heads, The Jam, noem maar op!

De 7 Inch Twins zoeken de spannende grens op tussen corny hitjes en kwalitatieve topplaten, terwijl VJ Clipsync, Switchdoctor & DirtyBrown bijpassende commercials en pop- en pulpclips voorzien, waar de knulligheid vanaf druipt. Is je lievelingsnummer nog niet voorbijgekomen? Dan kan je dat de avond zelf aanvragen via ons verzoekenscherm!

En wat zijn de jaren ’80 nu zonder Atari-games? Precies. Als The Cure zonder bos, als George Micheal zonder geloof, als Bon Jovi zonder haar: een kale boel. Laat je in één avond volledig onderdompelen in het beste van de jaren ’80, en beleef ze samen met ons als de dag van toen.

B-side edition in de kleine zaal
Wat doe je op een druilerige zaterdag? Precies ja! Je platenkast doorspitten en toch nog is kijken wat er ook alweer op die andere kant van die waanzinnige plaat stond. Van Duran Duran tot Prince allemaal hadden ze naast de hitjes nog zat andere pareltjes op die platen staan. Tijdens 80’s B-side edition nemen de dj’s je mee in de wondere wereld van de hitjes die het net niet werden.

De zaal sluit om 03.00 uur.
Minimum leeftijd voor toegang is 18 jaar.

MEZZ tipt