Sat 30 Sep

80’s Verantwoord

Koop Tickets
80's Verantwoord
Jupiler zaal + Kleine zaal
23:00 (Doors: 22:00)
Ticketinfo
    vvk €13,- / Groepsticket €11,- p.p. (6 voor de prijs van 5)
Genre
  • 80's
  • Dans
  • Pop
Share

Vergeet even alle hits van André Hazes. Bij 80’s Verantwoord herontdek je de credible knallers van de jaren 80 die je nu minder op de radio hoort: The Cure, Talking Heads, The Jam, noem maar op!

De 7 Inch Twins zoeken de spannende grens op tussen corny hitjes en kwalitatieve topplaten, terwijl VJ Clipsync, Switchdoctor & DirtyBrown bijpassende commercials en pop- en pulpclips voorzien, waar de knulligheid vanaf druipt. Is je lievelingsnummer nog niet voorbijgekomen? Dan kan je dat de avond zelf aanvragen via ons verzoekenscherm!

En wat zijn de jaren ’80 nu zonder Atari-games? Precies. Als The Cure zonder bos, als George Micheal zonder geloof, als Bon Jovi zonder haar: een kale boel. Laat je in één avond volledig onderdompelen in het beste van de jaren ’80, en beleef ze samen met ons als de dag van toen.

B-side edition in de kleine zaal
Wat doe je op een druilerige zaterdag? Precies ja! Je platenkast doorspitten en toch nog is kijken wat er ook alweer op de andere kant van die waanzinnige plaat stond. Van Duran Duran tot Prince allemaal hadden ze naast de hitjes nog zat andere pareltjes!

De zaal sluit om 03.00 uur.
Minimum leeftijd voor toegang is 18 jaar.

 

Meer in MEZZ