Popsport zoekt jonge talenten, die meer willen halen uit hun muzikale vaardigheden

Verder komen met jouw songs of tracks?

Vorige week werd Popsport 2018 afgesloten met de Popsport Live Sessions. De deelnemers namen een live recording én videoclip op en volgden diverse workshops. Inmiddels staat 2019 voor de deur en is de inschrijving voor Popsport 2019 gestart!

Aanmelden

Gemotiveerde jonge (12-20 jaar) bands, producers, singer-songwriters, rappers en acts kunnen zich aanmelden voor Popsport 2019 via www.popsport.nl/aanmelden.

Popsport begint in 2019 weer regionaal: muzikanten starten met het programma in hun eigen provincie. Door middel van verschillende workshops, professionele (band)coaching, recording, ontmoetingen en optredens maken deelnemende muzikanten in een aantal maanden grote stappen als opmaat naar een volgend stadium naar hun carrière. Hierbij leren ze ook de muziekindustrie kennen.

Popsport is er voor alle genres: dj’s, producers, rappers, bands, singer-songwriters en acts. Het is een programma op maat en wordt toegespitst op artistieke en zakelijke vaardigheden.

Ken jij muzikaal talent?

Popsport zorgt ervoor dat jonge talenten verder komen met muziek. Ken jij iemand die echt aan Popsport moet meedoen? Verwijs diegene dan naar de website: www.popsport.nl/aanmelden.

Meer info