Froukje, S10 en meer naar PopMonument Breda

Vrijdag 10 september centrum Breda

PopMonument, het festival wat popmuziek verbindt met erfgoed, breidt uit naar Breda. Dat was al eventjes bekend. Vandaag worden de eerste namen van het programma gepresenteerd. Niemand minder dan Froukje, S10, Remme en I Am Oak (solo) reizen in september af naar Breda.

Met de komst van Froukje en S10 is de hele voorhoede van de Nederlandse (alternatieve) pop present. Zij braken allebei het afgelopen jaar definitief door bij het grote publiek en hebben grote festivalshows en clubtours op de planning staan. Daar mocht PopMonument Breda niet in ontbreken. De deelnemende locaties worden later bekendgemaakt.

PopMonument Breda vindt op vrijdag 10 september plaats in samenwerking met Gemeente Breda, MEZZ, Graphic Matters en Breda Buiten. Op monumentale plekken in hartje Breda spelen (alternatieve) pop, rock, wereld en elektronische artiesten. Poppodium MEZZ ondersteunt onder andere in programmering en promotie.

De kaartverkoop voor PopMonument Breda is gestart. Een ticket voor de editie in Breda kost 25 euro. Er zijn ook een beperkt aantal voordelige combitickets (inclusief PopMonument Bergen op Zoom) voor 50 euro beschikbaar.

PopMonument Breda wordt mede mogelijk gemaakt door PopMonument, Gemeente Breda, MEZZ, Graphic Matters, Breda Buiten, SOUNDZ, Lyfter en Hotel Zeezicht.