Novastar, Whispering Sons, Hooverphonic, Stef Kamil Carlens en meer tijdens Ik Zie U Graag festival
Op 18 en 19 mei presenteren MEZZ en Chassé Theater de beste Belgische acts tijdens hét Belgische festival van Nederland; Ik Zie U Graag. Novastar, Whispering Sons, Hooverphonic en Stef Kamil Carlens is slechts een kleine greep uit de line-up. Dit jaar slaan Chassé Theater en MEZZ de handen ineen om naast muziek ook theater en cabaret een plek te geven rondom het festivalweekend. Een passe-partout voor € 90 geeft toegang tot alle concerten tijdens Ik Zie U Graag en is verkrijgbaar via de website van MEZZ.

In het Pinksterweekend ontdek je spannende acts uit de broeiende en bruisende Belgische muziekscene. Met aandacht voor jong aanstormend talent en de bekende Belgische acts. Chassé Theater en MEZZ presenteerde eerder al de vijf eerste namen van het festival: Hooverphonic, Brihang, Borokov Borokov, Poltrock en Mayorga. Nu worden ook Novastar, Whispering Sons, Stef Kamil Carlens, The Bony King Of Nowhere, Dijf Sanders en Douglas Firs aan de line-up toegevoegd.
Met de aankondiging van deze zes namen is de line-up nog niet compleet. Later wordt het theaterprogramma aangekondigd, alsook de laatste artiesten.

MEZZ en Chassé Theater presenteren vaker in samenwerking mooie acts in Breda. Zo spelen The Dirty Daddies, maar ook Kovacs en HAEVEN in het Chassé Theater. Rondom het Ik Zie U Graag-weekend zijn ook andere kunstvormen als theater en cabaret van Belgisch talent te zien in Chassé Theater. Tijdens het festival spelen onder andere Hooverphonic en Novastar in de middenzaal. Dijf Sanders en The Bony King Of Nowhere zijn op zaterdag te zien in de Kleine Zaal van Chassé Theater. Op zondag vindt een deel van het programma plaats in de concertzaal van Nieuwe Veste. De rest van het muziekprogramma is te zien in de zalen van MEZZ.

Tickets
Voor € 90 koop je een passe-partout waarmee je toegang hebt tot alle concerten tijdens het festivalweekend. Een dagkaart van € 55,- geeft toegang tot alle concerten op 18 of 19 mei. De festivaltickets zijn verkrijgbaar via mezz.nl/ikzieugraag. Daarnaast is het mogelijk om losse concert-tickets te kopen voor de shows van Hooverphonic en Novastar in het Chassé Theater. Deze zijn verkrijgbaar via chasse.nl/ikzieugraag.

Kijk op mezz.nl/ikzieugraag om meer te lezen over de artiesten, speeldagen, locaties, informatie over het festival en tickets.