Niet te missen op Breda Barst: MEZZ tipt

Nog twee nachtjes slapen en dan barst de nieuwe editie van Breda Barst los! Weet je nog niet welke artiesten je wilt zien? Nou, komt dat dan even mooi uit. Een hoop van deze waanzinnige artiesten hebben al een keer het dak van MEZZ eraf geblazen. En ik deel met plezier mijn ervaring zodat jij niet in paniek van podium naar podium rent.

Tusky | Amstel stage | Zaterdag 15:35 – 16:15 uur
Deze Nederlandse punkrockband stond in het programma van de 10de editie van Punkrock Riot. Tusky eert de punkrock van eind jaren ’90 en dat deden ze maar al te goed. Het was een avond waar niemand stil stond. Voordat een moshpit stopte, begon de andere alweer. Wil je de zaterdag kneiterhard beginnen? Dan komt dit zeker goed met het optreden van Tusky.

EUT | Amstel Stage | Zaterdag 19:15 – 20:05 uur
Het kind in jezelf loslaten gaan is niet altijd zo makkelijk. Totdat je een show hebt meegemaakt van deze Amsterdamse postpop band. Ik kan zeggen dat het een energieke performance was bij MEZZ. Ik weet niet hoe ze het doen, maar hun catchy popsongs nemen mij terug in de tijd en het doet mij een beetje denken aan het nummer ‘Are You Gonna Be My Girl’ van Jet. Telkens als ik het hoor begin ik spontaan te bewegen.

Memphis Maniacs | Amstel Stage | Zondag 21:55 – 23:00 uur
Ik denk dat niemand anders Breda Barst met een spektakelshow kan afsluiten dan de mannen van Memphis Maniacs. De uitverkochte shows bij MEZZ waren van top tot teen indrukwekkend. Mijn ogen waren overal. Verbazingwekkende outfits, lichtshow en decor. Deze mannen weten hoe ze een feestje moeten bouwen met hun combinaties van hits. Het wordt een afsluiter dat niet alleen voor de oren een plezier is, maar ook voor de ogen!

There There | Future Stage | Zondag 21:25 – 21:55
Voordat je naar Memphis Maniacs rent, kan je nog genieten van deze Brabantse Indie Rockband. Tijdens het optreden in MEZZ kreeg ik meteen een golf van geluid over me heen. Ik kreeg kippenvel van al die grootse geluiden en beats. Niet voor niks dat zij al meerdere keren op Breda Barst hebben gestaan. Neem een kijkje, het zal zeker de moeite waard zijn!

Heb je zaterdagavond nog niet genoeg gedanst? Kom dan naar de officiële afterparty bij MEZZ! Daar gaan we lekker een potje matten! Aftermatten wel te verstaan: twee dj’s strijden in een silent disco battle om de meeste luisteraars. Plus het is helemaal gratis! Een goede reden om te gaan. We zien je op de dansvloer.

Robyn: Marketing & Communicatie