Werken bij MEZZ

Bij MEZZ zijn directie, programmering, marketing, horeca, beheer en productie in professionele handen. Samen met een grote groep enthousiaste vrijwilligers en stagiaires organiseren we bij elkaar zo’n 300 concerten, events en festivals.

Vrijwilligers

We zijn wel altijd op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers. Wil je ervaring op doen of vrienden voor het leven maken? Bij MEZZ ben je van harte welkom. We hebben plek voor je achter de bar, de kassa, bij de entree, backstage bij techniek en bij promotie. Of misschien heb je zelf wel een idee, you name it en word lid van onze vrolijke club! Zonder de inzet van onze vrijwilligers no show in Mezz. Meer info?

Assistent onderhoud gebouw & horeca - 16 uur (vrijwillig)

MEZZ is hét podium voor live popmuziek en dance in Breda. MEZZ is gehuisvest in een bijzonder pand met een intieme zaal voor maximaal 600 bezoekers, een Popcafé en een Kleine Zaal voor 100 bezoekers. MEZZ organiseert zo’n 280 activiteiten per jaar.

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Wil je ervaring op doen of vrienden voor het leven maken? Bij MEZZ ben je van harte welkom. Zonder de inzet van onze vrijwilligers no show in MEZZ.

Om onze afdeling Operations & Hospitality te versterken zijn wij op zoek naar een assistent onderhoud gebouw & horeca. Je bent een ‘handige Harry’ die affiniteit heeft met horeca en het fijn vindt om het publiek en onze gasten aan de backstage kant naar de zin te maken. Je bent zowel ervaren met een schroefmachine als bekend met het reilen en zeilen achter de bar.

Wat houdt het werk in?

 • Je doet klusjes zoals het repareren van een toilet, deurklink of het vervangen van een lamp
 • Je bent mede verantwoordelijk voor de fruitvlieg preventie
 • Je neemt bestellingen in ontvangst en ruimte ze op
 • Je helpt eens per maand mee met de inventarisatie van de voorraad
 • Je bereidt de bars voor en zorgt dat er een briefing klaarligt voor het barhoofd.

Wat maakt vrijwilligen bij MEZZ zo leuk?

 • Je leert superveel nieuwe mensen kennen en werkt altijd in een leuk team
 • Je krijgt de kans om werkervaring op te doen; wij luisteren graag naar jouw ambities
 • Je mag gratis naar concerten en events en een aantal keer per jaar iemand meenemen
 • We organiseren een paar keer per jaar bijeenkomsten en borrels, een barbecue en een uitje voor onze vrijwilligers
 • Je krijgt vanuit MEZZ de kans om vrijwilligerswerk te doen op festivals als Pinkpop en Lowlands.

Wat verwachten we van je voor deze functie?

 • Je bent minimaal 25 jaar oud
 • Je werkt 2 vaste dagen in de week van 9.00 tot 17.30 uur (dagen en uren in overleg)
 • Je houdt van tosti’s en/of hummus tijdens de lunch
 • Bezit van een elektrische vliegenmepper is een pré.

MEZZ is een open organisatie, betrokken, nieuwsgierig en onderzoekend. Mezz heeft humor, is gevat en soms provocatief en verrassend. Beleving en plezier staat centraal. Eenvoud, lef, ondernemend, communicatief, bottom up mentaliteit en voortdurend zoekend naar de verbetering van contact met onze bezoekers en artiesten/crew. MEZZ is een grootstedelijke popzaal met een duidelijke verankering in Breda en directe omgeving.

MEZZ zoekt met nadruk kandidaten die overdag beschikbaar zijn. Ben jij dat en kun je dat combineren met technische kennis en een gezonde dosis humor? Stuur dan je sollicitatie & cv naar Bram Sol, Head Operations & Hospitality. Per mail naar bram@mezz.nl of per post naar postbus 1138, 4801 BC Breda.

Het betreft vrijwilligerswerk.


Stagiair(e) techniek (licht of allround) - aantal uren in overleg

MEZZ is hét podium voor live popmuziek en dance in Breda. MEZZ is speciaal voor popmuziek gebouwd. Jaarlijks vinden er 250 tot 300 shows plaats. MEZZ is een open club, betrokken, nieuwsgierig en onderzoekend. MEZZ heeft humor, is gevat, soms provocatief en verrassend. Beleving en plezier staan centraal waarbij wij bottom up
denken.

Om onze afdeling techniek te versterken, zijn wij op zoek naar een stagiair(e) techniek (licht of allround).

WAT HOUDT HET WERK IN?
MEZZ zoekt een stagiair(e) die het vak graag wil leren in een professionele werkomgeving. Het is hierbij niet de bedoeling dat je afwacht en meeloopt. We zoeken een actieve student die eigen initiatief toont en niet bang is om vragen te stellen en/of fouten te maken. Hierbij word je uitgebreid en actief ondersteund door twee stagebegeleiders, waarbij er aandacht is voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het productioneel uitvoeren van de shows van MEZZ in zowel de grote zaal als de kleine zaal. De capaciteit van de grote zaal is 600 bezoekers, bij de kleine zaal is dit 100 bezoekers. Beide zalen zijn voorzien van een professionele installatie voor zowel licht als geluid. De medewerkers van de techniekpoule in MEZZ zijn betaalde krachten in vaste dienst met een (theater)technische opleiding en/of achtergrond. Zij worden daarnaast aangevuld met kundige en enthousiaste stagiair(e)s en vrijwilligers. Qua werkzaamheden ondersteun je de geluid-, of licht- en af en toe ook de stagemanagement-afdeling, afhankelijk van je opleiding en specialisatie. In eerste instantie is dit onder directe begeleiding van de 1e technici van MEZZ, maar na verloop van tijd is dit steeds vaker zelfstandig.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?
– Proactieve en zelfstandige houding: geen afwachter, maar een doener
– Teamspeler
– Communicatief sterk
– Leergierig
– Oog voor detail
– Affiniteit met podiumtechniek is een pre

WAT BIEDEN WE JOU?
– Professionele en leerzame werkomgeving in de muziekindustrie
– Leuke werkplek met fijne collega’s
– Stagevergoeding van €125 per maand
– Veel mogelijkheden om zelf initiatieven te nemen en te realiseren
– En vooral erg veel muziek!

Zie jij jezelf als stagiair(e) werken bij MEZZ, stuur dan je cv en motivatiebrief op naar Maxwell, via maxwell@mezz.nl, onder vermelding van “stage techniek”. Je hoort dan zo spoedig mogelijk van ons over de verdere gang van zaken. Voor meer informatie over MEZZ en haar activiteiten, kijk op www.mezz.nl!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


STAGIAIR(E) AUDIOVISUEEL SPECIALIST 38 UUR PER WEEK

MEZZ is het podium voor live popmuziek en dance in Breda. MEZZ is speciaal voor popmuziek gebouwd. Jaarlijks vinden er 250 tot 300 shows plaats. MEZZ is een open club, betrokken, nieuwsgierig en onderzoekend. MEZZ heeft humor, is gevat, soms provocatief en verrassend. Beleving en plezier staan centraal waarbij wij bottom up denken.

Om onze afdeling marketing & publiciteit te versterken, zijn wij op zoek naar een stagiair(e) audiovisueel specialist.

Is muziek en beeld je passie? Vind je het een uitdaging om sfeerbeelden te filmen van concerten? Vind je het leuk om een evenement te promoten met beeld, tekst en geluid? Dan heeft poppodium MEZZ in Breda een leuke stage voor jou!

WAT HOUDT HET WERK IN?

MEZZ zoekt een stagiair(e) die het vak graag wil leren in een professionele werkomgeving. Het is hierbij niet de bedoeling dat je afwacht en meeloopt. We zoeken een actieve student die eigen initiatief toont en niet bang is om vragen te stellen en/of fouten te maken. Hierbij word je uitgebreid en actief ondersteund door de stagebegeleider, waarbij er aandacht is voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan het maken van promotie clips voor onze evenementen en het maken van after movies. Je denkt actief mee om onze evenementen te promoten in tekst, beeld en geluid.
Je bent verantwoordelijk voor het bewaken en doorvoeren van de huisstijl binnen het visuele online beleid van MEZZ. Je zorgt ervoor dat onze visuele uitstraling optimaal naar voren komt in beeld, tekst en geluid. Je bent bekend met de (edit) programma’s: Premiere Pro, After Effects, Final Cut Pro en hebt de basiskennis van Photoshop en Illustrator. Het is belangrijk dat je zelfstandig aan de slag kan gaan met een videocamera om producties te filmen. Zowel voor als achter de schermen tijdens een van onze activiteiten.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

 • Je hebt een passie voor muziek en beeld.
 • Je hebt ervaring met Adobe software met name Premiere Pro, After Effects, Final Cut Pro.
 • Basiskennis van Photoshop en Illustrator
 • Je bent flexibel en ook in de avonduren beschikbaar.
 • Proactieve en zelfstandige houding: geen afwachter, maar een doener
 • Teamspeler
 • Communicatief sterk
 • Leergierig
 • Oog voor detail

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Professionele en leerzame werkomgeving in de muziekindustrie
 • Leuke werkplek met fijne collega’s
 • Stagevergoeding van €125 per maand
 • Veel mogelijkheden om zelf initiatieven te nemen en te realiseren
 • En vooral erg veel muziek!

Zie jij jezelf als stagiair(e) werken bij MEZZ, stuur dan je cv en motivatiebrief op naar Jessica, via jessica@mezz.nl onder vermelding van “stage audiovisueel specialist”. Je hoort dan zo spoedig mogelijk van ons over de verdere gang van zaken. Voor meer informatie over MEZZ en haar activiteiten, kijk op www.mezz.nl!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


STAGIAIR(E) MARKETING & COMMUNICATIE 38 UUR PER WEEK

MEZZ is het podium voor live popmuziek en dance in Breda. MEZZ is speciaal voor popmuziek gebouwd. Jaarlijks vinden er 250 tot 300 shows plaats. MEZZ is een open club, betrokken, nieuwsgierig en onderzoekend. MEZZ heeft humor, is gevat, soms provocatief en verrassend. Beleving en plezier staan centraal waarbij wij bottom up denken.

Om onze afdeling marketing & publiciteit te versterken, zijn wij op zoek naar een stagiair(e) marketing & communicatie.

WAT HOUDT HET WERK IN?

MEZZ zoekt een stagiair(e) die het vak graag wil leren in een professionele werkomgeving. Het is hierbij niet de bedoeling dat je afwacht en meeloopt. We zoeken een actieve student die eigen initiatief toont en niet bang is om vragen te stellen en/of fouten te maken. Hierbij word je uitgebreid en actief ondersteund door de stagebegeleider, waarbij er aandacht is voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het schrijven van creatieve teksten en het meedenken over marketingstrategieën. Je ontwikkelt zoveel mogelijk ideeën voor MEZZ en zet online campagnes mee op.
Je bouwt nieuwe contacten op met diverse mediakanalen en onderhoudt de bestaande contacten. Aan jou mede de taak om bijvoorbeeld meer ‘likes’ op Facebook te genereren. Je bent verantwoordelijk voor het schrijven van o.a. nieuwsbrieven, persberichten en posts voor Facebook. Daarnaast verzamel je zoveel mogelijk informatie van de activiteiten die in MEZZ plaats vinden en werkt alle online agenda’s bij.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

 • Copywriting skills.
 • Communicatief vaardig organisatietalent en stressbestendigheid
 • Basiskennis van social media pakketten zoals Facebook, Instagram en Twitter.
 • Proactieve en zelfstandige houding: geen afwachter, maar een doener
 • Teamspeler
 • Communicatief sterk
 • Leergierig
 • Oog voor detail

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Professionele en leerzame werkomgeving in de muziekindustrie
 • Leuke werkplek met fijne collega’s
 • Stagevergoeding van €125 per maand
 • Veel mogelijkheden om zelf initiatieven te nemen en te realiseren
 • En vooral erg veel muziek!

Zie jij jezelf als stagiair(e) werken bij MEZZ, stuur dan je cv en motivatiebrief op naar Jessica via jessica@mezz.nl onder vermelding van “stage marketing en publiciteit”. Je hoort dan zo spoedig mogelijk van ons over de verdere gang van zaken.Voor meer informatie over MEZZ en haar activiteiten, kijk op www.mezz.nl! Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


STAGIAIR(E) PROGRAMMA/PRODUCTIE 32 – 38 UUR PER WEEK

MEZZ is hét podium voor live popmuziek en dance in Breda. MEZZ is speciaal voor popmuziek gebouwd. Jaarlijks vinden er 250 tot 300 shows plaats. MEZZ is een open club, betrokken, nieuwsgierig en onderzoekend. MEZZ heeft humor, is gevat, soms provocatief en verrassend. Beleving en plezier staan centraal waarbij wij bottom up denken.

Om onze afdeling programma/productie te versterken, zijn wij op zoek naar een stagiair(e) programma/productie vanaf juni 2021.

WAT HOUDT HET WERK IN?

MEZZ zoekt een stagiair(e) die het vak graag wil leren in een professionele werkomgeving. Het is hierbij niet de bedoeling dat je afwacht en meeloopt; we zoeken een actieve student die eigen initiatief toont en niet bang is om vragen te stellen en/of fouten te maken. Hierbij word je uitgebreid en actief ondersteund door de stagebegeleider, waarbij er aandacht is voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het productioneel voorbereiden van een deel van de shows van MEZZ. Je verstuurt productiesheets, vraagt riders en andere belangrijke info van bands op, bedenkt het tijdschema en houdt alle partijen op de hoogte. Verder verstuur je wekelijks de ticketstanden naar de betrokken boekingskantoren en managementbureaus. Dit alles verwerk je in ons online planningssysteem. Daarnaast is het mogelijk om een eigen concept te ontwikkelen onder begeleiding van de programmeur, woon je overleggen bij van bijvoorbeeld de techniekploeg of de dj’s, beoordeel je demo-mail en stroomlijn je de programma administratie.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

 • Proactieve en zelfstandige houding: geen afwachter, maar een doener
 • Teamspeler
 • Communicatief sterk
 • Leergierig
 • Oog voor detail
 • Affiniteit met popmuziek, enige kennis van muziekstijlen en –stromingen

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Professionele en leerzame werkomgeving in de muziekindustrie
 • Leuke werkplek met fijne collega’s
 • Stagevergoeding van €125 per maand
 • Veel mogelijkheden om zelf initiatieven te nemen en te realiseren
 • En vooral erg veel muziek!

Zie jij jezelf als stagiair(e) werken bij MEZZ, stuur dan je cv en motivatiebrief op naar Maxwell, via maxwell@mezz.nl, onder vermelding van “stage programma/productie”. Je hoort dan zo spoedig mogelijk van ons over de verdere gang van zaken. Voor meer informatie over MEZZ en haar activiteiten, kijk op www.mezz.nl!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.