Werken bij MEZZ

Bij MEZZ zijn directie, programmering, marketing, horeca, beheer en productie in professionele handen. Samen met een grote groep enthousiaste vrijwilligers en stagiaires organiseren we bij elkaar zo’n 300 concerten, events en festivals per jaar.

VACATURES

Vacature Geluidstechnicus

MEZZ is hét podium voor live popmuziek en dance in Breda. MEZZ is gehuisvest in een bijzonder pand met een intieme zaal voor maximaal 600 bezoekers en een Kleine Zaal voor 100 bezoekers. MEZZ organiseert 300 activiteiten per jaar.

MEZZ is een open organisatie, betrokken, nieuwsgierig en onderzoekend. MEZZ heeft humor, is gevat en soms provocatief en verrassend. Beleving en plezier staat centraal. Eenvoud, lef, ondernemend, communicatief, bottom up mentaliteit en voortdurend zoekend naar de verbetering van contact met onze bezoekers en artiesten/crew. MEZZ is een ambitieuze grootstedelijke popzaal met een landelijk bereik.

Het backstage team bestaat uit vier vaste technici (geluid/licht) die samen met de bandcrew zorg draagt voor een perfecte show. Per show of event voer je alle voorkomende technische werkzaamheden uit op geluidsgebied.

MEZZ zoekt kandidaten met ervaring als geluidstechnicus, sociaal, communicatief, teamplayer, gevoel voor humor, zelfstandig werken, weet wat improviseren is en stress bestendig.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

 • werkniveau MBO met specialistische scholing en/of ervaring
 • ervaring in geluidstechniek tijdens live optredens & dance events
 • ervaring met Soundcraft VI / A&H D-live / Midas Pro series is een pré.

Salaris en aanstelling volgens CAO Nederlandse Poppodia en -Festival. Uren in overleg.

Stuur je sollicitatie met cv en motivatie naar: Rik Peters directeur MEZZ, Rik@mezz.nl

 


Werken als geluid of lichttechnicus in een popzaal als ZZP’er:

MEZZ is hét podium voor live popmuziek en dance in Breda. MEZZ is gehuisvest in een bijzonder pand met een intieme zaal voor maximaal 600 bezoekers en een Kleine Zaal voor 100 bezoekers. Mezz organiseert 300 activiteiten per jaar.

MEZZ is een open organisatie, betrokken, nieuwsgierig en onderzoekend. MEZZ heeft humor, is gevat en soms provocatief en verrassend. Beleving en plezier staat centraal.  Eenvoud, lef, ondernemend, communicatief, bottom up mentaliteit en voortdurend zoekend naar de verbetering van contact met onze bezoekers en artiesten/crew. MEZZ is een ambitieuze grootstedelijke popzaal met een landelijk bereik.

Het backstage team bestaat uit vier vaste technici (geluid/licht) die samen met de bandcrew en licht en geluidsmensen op zzp basis zorg draagt voor een perfecte show. Per show of event voer je alle voorkomende technische werkzaamheden uit op licht of geluidsgebied.

MEZZ zoekt kandidaten met ervaring als licht of geluidstechnicus, sociaal, communicatief, teamplayer, gevoel voor humor, zelfstandig werken, weet wat improviseren is en stress bestendig.

Meer informatie neem contact op: Rik Peters, directeur MEZZ, rik@mezz.nl


Conciërge (vrijwillig)

MEZZ KAN JE HULP GEBRUIKEN!

We zoeken een allround medewerker die op vrijwillige basis dagelijks allerlei klussen in ons gebouw verricht, als conciërge, klusjes doen, horeca aanvullen, activiteiten een handje helpen en wat er zoals op je pad komt in een dynamische omgeving. Never a dull moment!, MEZZ doet een 300 activiteiten per jaar, in een markant gebouw en achter de schermen is er volop te doen. Het is een taak voor overdag, ben je in between jobs, met pensioen of wil je weer in een arbeidsritme komen? Als vrijwilliger hoor je bij onze club van een 100-tal
vrijwilligers met leuke activiteiten, workshops en cursussen en meetings. Dus: ben je een
beetje handig en vind je het leuk om met een gezellige club samen te werken, meld je dan aan.

Let op: alle leeftijden (nou ja 18+) en gender: stuur een mailtje naar ons en we nemen contact met
je op!

MEZZ is een open organisatie, betrokken, nieuwsgierig en onderzoekend. MEZZ heeft
humor, is gevat en soms provocatief en verrassend. Beleving en plezier staat centraal.
Eenvoud, lef, ondernemend, communicatief, bottom up mentaliteit en voortdurend
zoekend naar de verbetering van contact met onze bezoekers en artiesten/crew.

Stuur je sollicitatie naar info@mezz.nl.


Stagemanager (vrijwilliger)

MEZZ is op zoek naar Stagemanagers die backstage zorgen dat de show op rolletjes loopt.

Als stagemanager ben jij de verbindende factor tussen de artiest en de crew van MEZZ. Zowel tijdens de opbouw als tijdens het concert weet je de balans tussen plezier en veiligheid te bewaren en ben jij verantwoordelijk voor de tijdsplanning. Je zorgt ervoor dat het de artiest aan niets ontbreekt en staat voor ze klaar bij alle voorkomende vragen.

Dus wil jij graag achter de schermen meewerken aan onze producties? Meld je dan aan als vrijwillige stagemanager en wie weet sta jij binnenkort te schitteren achter de schermen!

Stuur een korte motivatie en CV naar vrijwilligers@mezz.nl


Vrijwilligers

Zonder de inzet van onze vrijwilligers zou MEZZ niet bestaan. Daarom zijn we op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die ons helpen het nieuwe seizoen succesvol aan te vliegen. Wil jij ervaring opdoen bij een poppodium of vrienden voor het leven maken? Bij MEZZ ben je van harte welkom! We hebben plek voor je achter de bar of kassa, bij de entree, backstage of bij promotie. Of misschien heb je zelf wel een idee. You name it en wordt lid van onze vrolijke club! Meer info?

STAGES

Stagiair(e) horeca (aantal uren in overleg)

MEZZ is hét poppodium voor livemuziek en dance in Breda. MEZZ is gehuisvest in een bijzonder pand met een intieme Jupiler zaal voor maximaal 600 bezoekers, een Kleine Zaal voor 100 bezoekers en het Popcafé. MEZZ organiseert zo’n 300 activiteiten per jaar. MEZZ is een open club, betrokken, nieuwsgierig en onderzoekend. MEZZ heeft humor, is gevat, soms provocatief en verrassend. Beleving en plezier staan centraal waarbij wij bottom up denken.

WAT HOUDT HET WERK IN?

MEZZ zoekt een stagiair(e) die het vak graag wil leren in een professionele werkomgeving. We zoeken een proactieve student die eigen initiatief toont en niet bang is om vragen te stellen en/of fouten te maken. Hierbij word je uitgebreid en actief ondersteund door onze horecacoördinator, waarbij er aandacht is voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het (zelfstandig) meedraaien in alle horeca-activiteiten om onze bezoekers een onvergetelijk avondje uit te geven en het aansturen van het team. Als stagiaire horeca ben je jezelf bewust van de invloed van je dubbelrol als collega en leidinggevende. Je bent iemand die risico’s durft te nemen en kan handelen in onvoorspelbare situaties. Alle veel voorkomende horeca-activiteiten komen voorbij zoals barwerkzaamheden, gastheerschap, schoonmaak, inkoop & voorraad en personeel.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

 • Je hebt een passie voor muziek
 • Een proactieve en zelfstandige houding; geen afwachter, maar doener
 • Je bent een teamspeler
 • Je bent leergierig
 • Je hebt oog voor detail
 • Je bent flexibel en ook in de avonduren beschikbaar
 • Je hebt kennis van sociaal-hygiënisch beleid

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Een professionele en leerzamer werkomgeving in de horeca
 • Een leuke werkplek met fijne collega’s
 • Een stagevergoeding van € 125,- per maand
 • Veel ruimte om initiatief te nemen en te realiseren
 • En vooral erg veel muziek!

Zie jij jezelf werken als stagiair(e) horeca bij MEZZ, stuur dan je cv en motivatiebrief op naar Onno via onno@mezz.nl onder vermelding van ‘stage horeca. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons over de verdere gang van zaken.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Stagiair(e) techniek (licht, geluid of allround) - aantal uren in overleg

MEZZ is hét poppodium voor livemuziek en dance in Breda. MEZZ is gehuisvest in een bijzonder pand met een intieme Jupiler zaal voor maximaal 600 bezoekers, een Kleine Zaal voor 100 bezoekers en het Popcafé. MEZZ organiseert zo’n 300 activiteiten per jaar. MEZZ is een open club, betrokken, nieuwsgierig en onderzoekend. MEZZ heeft humor, is gevat, soms provocatief en verrassend. Beleving en plezier staan centraal waarbij wij bottom up denken.

Om onze afdeling techniek te versterken zijn wij op zoek naar een stagiair(e) techniek (licht of allround).

WAT HOUDT HET WERK IN?
MEZZ zoekt een stagiair(e) die het vak graag wil leren in een professionele werkomgeving. We zoeken een proactieve student die eigen initiatief toont en niet bang is om vragen te stellen en/of fouten te maken. Hierbij word je uitgebreid en actief ondersteund door twee stagebegeleiders, waarbij er aandacht is voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het productioneel uitvoeren van de shows van MEZZ in zowel de Jupiler- als de Kleine zaal. De capaciteit van de Jupiler zaal is 600 bezoekers, bij de Kleine zaal is dit 100 bezoekers. Beide zalen zijn voorzien van een professionele installatie voor zowel licht als geluid. De medewerkers van de techniekpoule betaalde krachten in vaste dienst met een (theater)technische opleiding en/of achtergrond. Zij worden bijgestaan door kundige en enthousiaste stagiair(e)s en vrijwilligers. Qua werkzaamheden ondersteun je de geluid-, of lichtafdeling. Af en toe ondersteun je ook de stagemanagement-afdeling, afhankelijk van je opleiding en specialisatie. In eerste instantie is dit onder directe begeleiding van de eerste technici van MEZZ, maar na verloop van tijd steeds vaker zelfstandig.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

 • Een proactieve en zelfstandige houding; geen afwachter, maar een doener.
 • Je bent een teamspeler.
 • Je bent communicatief sterk.
 • Je bent leergierig.
 • Je hebt oog voor detail.
 • Affiniteit met podiumtechniek is een pre.

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Een professionele en leerzame werkomgeving in de muziekindustrie.
 • Een leuke werkplek met fijne collega’s.
 • Een stagevergoeding van € 125,- per maand.
 • Veel ruimte om initiatief te nemen en te realiseren.
 • En vooral erg veel muziek!

Zie jij jezelf als stagiair(e) werken bij MEZZ, stuur dan je cv en motivatiebrief op naar Maxwell, via maxwell@mezz.nl, onder vermelding van “stage techniek”. Je hoort dan zo spoedig mogelijk van ons over de verdere gang van zaken.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


STAGIAIR(E) MULTI MEDIA DESIGNER 32-38 UUR PER WEEK (sep 2024)

MEZZ is hét poppodium voor livemuziek en dance in Breda. MEZZ is gehuisvest in een bijzonder pand met een intieme Jupiler zaal voor maximaal 600 bezoekers, een Kleine Zaal voor 100 bezoekers en het Popcafé. MEZZ organiseert zo’n 300 activiteiten per jaar. MEZZ is een open club, betrokken, nieuwsgierig en onderzoekend. MEZZ heeft humor, is gevat, soms provocatief en verrassend. Beleving en plezier staan centraal waarbij wij bottom up denken.

Om onze afdeling marketing & publiciteit te versterken zijn wij op zoek naar een stagiair(e) Multi Media Designer.

Gaat jouw hart sneller kloppen van vormgeving en video? En wil jij graag meer leren over promotie door middel van beeld én geluid?  Dan heeft ons poppodium een leuke stage voor jou!

WAT HOUDT HET WERK IN?

MEZZ zoekt een stagiair(e) die het vak graag wil leren in een professionele werkomgeving. We zoeken een proactieve student die eigen initiatief toont en niet bang is om vragen te stellen en/of fouten te maken. Hierbij word je ondersteund door twee stagebegeleiders, waarbij er aandacht is voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het bewaken van de huisstijl van MEZZ, het creëren van affiches en andere huisstijldragers, het maken van promotievideo’s voor evenementen en het schieten van aftermovies. Je denkt actief mee om onze evenementen te promoten in tekst, beeld en geluid.

Je bent verantwoordelijk voor het bewaken en doorvoeren van de huisstijl binnen het visuele online beleid van MEZZ. Je zorgt ervoor dat onze visuele uitstraling optimaal naar voren komt in beeld, tekst en geluid. Je bent bekend met de (edit) programma’s: Premiere Pro, After Effects, en bezit basiskennis van Photoshop, InDesign en Illustrator. Het is een pré als je zelfstandig aan de slag kan gaan met een videocamera om producties te filmen. Zowel voor als achter de schermen tijdens onze activiteiten.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

 • Je hebt een passie voor muziek en beeld.
 • Je hebt ervaring met Adobe software, met name Premiere Pro, After Effects, Photoshop, Illustrator en InDesign.
 • Je bent flexibel en ook in de avonduren beschikbaar.
 • Je hebt een proactieve en zelfstandige houding; geen afwachter, maar een doener.
 • Je bent een teamspeler.
 • Je bent communicatief sterk.
 • Je bent leergierig.
 • Je hebt oog voor detail.

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Een professionele en leerzame werkomgeving in de muziekindustrie.
 • Een leuke werkplek met fijne collega’s.
 • Een stagevergoeding van € 125,- per maand.
 • Veel ruimte om initiatief te nemen en te realiseren.
 • En vooral erg veel muziek!

Zie jij jezelf als stagiair(e) werken bij MEZZ, stuur dan je cv en motivatiebrief op naar Jessica, via jessica@mezz.nl onder vermelding van “Multi Media Designer”. Je hoort dan zo spoedig mogelijk van ons over de verdere gang van zaken.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


STAGIAIR(E) MARKETING & COMMUNICATIE 32-38 UUR PER WEEK (feb 2024)

MEZZ is hét poppodium voor livemuziek en dance in Breda. MEZZ is gehuisvest in een bijzonder pand met een intieme Jupiler zaal voor maximaal 600 bezoekers, een Kleine Zaal voor 100 bezoekers en het Popcafé. MEZZ organiseert zo’n 300 activiteiten per jaar. MEZZ is een open club, betrokken, nieuwsgierig en onderzoekend. MEZZ heeft humor, is gevat, soms provocatief en verrassend. Beleving en plezier staan centraal waarbij wij bottom up denken.

Om onze afdeling marketing & publiciteit te versterken zijn wij op zoek naar een stagiair(e) marketing & communicatie.

WAT HOUDT HET WERK IN?

MEZZ zoekt een stagiair(e) die het vak graag wil leren in een professionele werkomgeving. We zoeken een proactieve student die eigen initiatief toont en niet bang is om vragen te stellen en/of fouten te maken. Hierbij word je ondersteund door twee stagebegeleiders, waarbij er aandacht is voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het schrijven van creatieve teksten en het meedenken over marketingstrategieën. Je ontwikkelt zoveel mogelijk ideeën voor MEZZ en zet online campagnes mee op.

Je bouwt nieuwe contacten op met diverse mediakanalen en onderhoudt de bestaande contacten. Aan jou mede de taak om bijvoorbeeld meer ‘likes’ op Facebook te genereren. Je bent verantwoordelijk voor het schrijven van o.a. nieuwsbrieven, persberichten en posts voor social media. Daarnaast verzamel je zoveel mogelijk informatie over de activiteiten die in MEZZ plaatsvinden en werk je alle online agenda’s bij.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

 • Je bent in het bezit van copywriting skills.
 • Je bent communicatief vaardig, stressbestendig en een organisatietalent.
 • Je hebt basiskennis van social mediapakketten zoals Facebook, Instagram en Twitter.
 • Je hebt een proactieve en zelfstandige houding; geen afwachter, maar een doener.
 • Je bent een teamspeler.
 • Je bent communicatief sterk.
 • Je bent leergierig.
 • Je hebt oog voor detail.

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Een professionele en leerzame werkomgeving in de muziekindustrie.
 • Een leuke werkplek met fijne collega’s.
 • Een stagevergoeding van € 125,- per maand.
 • Veel ruimte om initiatief te nemen en te realiseren.
 • En vooral erg veel muziek!

Zie jij jezelf als stagiair(e) werken bij MEZZ, stuur dan je cv en motivatiebrief op naar Jessica via jessica@mezz.nl onder vermelding van “stage marketing en publiciteit”. Je hoort dan zo spoedig mogelijk van ons over de verdere gang van zaken.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


STAGIAIR(E) PROGRAMMA/PRODUCTIE 32 – 38 UUR PER WEEK (feb 2024)

MEZZ is hét poppodium voor livemuziek en dance in Breda. MEZZ is gehuisvest in een bijzonder pand met een intieme Jupiler zaal voor maximaal 600 bezoekers, een Kleine Zaal voor 100 bezoekers en het Popcafé. MEZZ organiseert zo’n 300 activiteiten per jaar. MEZZ is een open club, betrokken, nieuwsgierig en onderzoekend. MEZZ heeft humor, is gevat, soms provocatief en verrassend. Beleving en plezier staan centraal waarbij wij bottom up denken.

Om onze afdeling programma/productie te versterken, zijn wij op zoek naar een stagiair(e) programma/productie.

WAT HOUDT HET WERK IN?

MEZZ zoekt een stagiair(e) die het vak graag wil leren in een professionele werkomgeving. We zoeken een proactieve student die eigen initiatief toont en niet bang is om vragen te stellen en/of fouten te maken. Hierbij word je ondersteund door twee stagebegeleiders, waarbij er aandacht is voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het productioneel voorbereiden van een deel van de shows in MEZZ. Je verstuurt productiesheets, vraagt riders en andere belangrijke info van bands op, bedenkt het tijdschema en houdt alle partijen op de hoogte. Daarnaast is het mogelijk om een eigen concept te ontwikkelen onder begeleiding van de programmeur, woon je overleggen bij van bijvoorbeeld de techniekploeg of de dj’s, beoordeel je de demo-mail en stroomlijn je de administratie van programma. Daarnaast werk je als stagemanager (’s avonds & weekend) tijdens producties.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

 • Je hebt een Proactieve en zelfstandige houding; geen afwachter, maar een doener.
 • Je bent een teamspeler.
 • Je bent communicatief sterk.
 • Je bent leergierig.
 • Je hebt oog voor detail.
 • Je hebt affiniteit met popmuziek en bezit enige kennis van muziekstijlen en –stromingen.
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit. Werkzaamheden vinden ook plaats in de avonden en in het weekend.

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Een professionele en leerzame werkomgeving in de muziekindustrie.
 • Een leuke werkplek met fijne collega’s.
 • Een stagevergoeding van €125,- per maand.
 • Veel ruimte om initiatief te nemen en te realiseren.
 • En vooral erg veel muziek!

Zie jij jezelf als stagiair(e) werken bij MEZZ, stuur dan je cv en motivatiebrief op naar Maxwell, via maxwell@mezz.nl, onder vermelding van “stage programma/productie”. Je hoort dan zo spoedig mogelijk van ons over de verdere gang van zaken.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.